Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτονται στοιχεία της γυναίκας.
«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου και έδωσε τον λόγο σε συνάδελφό της, η οποία έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω.
«Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση».
«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας» τη διέκοψε η παρουσιάστρια. «Συνάδελφος ποιανού;» τη ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
«Δική μου Τίνα; Τι είμαι δικηγορίνα; Συνάδελφος, του χώρου μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο».
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση