Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή.
Συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης είπε πως όταν ήταν ζευγάρι με την παρουσιάστρια, εκείνη έψαχνε το κινητό του κι αντί να σβήνει τις γυναικείες επαφές, άλλαζε τα ονόματα.
Η ίδια το παραδέχτηκε την κίνησή της και είπε: «Ήταν το κόλπο μου. Τότε το μακρινό 1994 δεν υπήρχαν κινητά, μόλις είχαν βγει. Είχε μια ατζέντα ηλεκτρονική ο Καλλίρης, τις Kazio. Όταν ήταν στο μπάνιο ή έλειπε και την παρατούσε και επειδή δεν είχε κωδικούς και τέτοια, την άνοιγα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx7wfuc2qyip)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πατούσα κι έβλεπα "Σουζάνα" κι έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται "κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση". Καθόλου ψέματα, να βγει να το διαψεύσει αν τολμάει. "Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός". Για να τις θυμάται ποια είναι η καθεμία. Οπότε λοιπόν, εγώ αντί να σβήνω επαφές, γιατί αυτό το καταλαβαίνεις, έμπαινα στο edit κι άλλαζα τα νούμερα του τηλεφώνου».
Τέλος, κατέληξε: «Του έλεγα μετά "μπες εσύ τώρα να πάρεις τη Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση". Και έπαιρνε και του έβγαινε "Μπάμπης, συνεργείο, Παγκράτι". Τσιμούχες, ο Ανδρέας. Αυτό του έκανα λοιπόν, του Καλλίρη, γιατί ήμουν μπροστά από την εποχή μου. Μην παίρνετε ιδέες. Αυτές ήταν δικές μου βλακείες, νεανικές».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών