Ο Δημήτρης Πετρόπουλοςέδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του στο «Παρά Πέντε», αλλά κι εκείνον που αρνήθηκε και τελικά, το μετάνιωσε.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό που επικρατεί στην τηλεόραση.
«Ηλικιακός ρατσισμός υπάρχει στην τηλεόραση. Όταν λένε "παππούς", εννοούν έναν άνθρωπο 50 χρονών, με το σκεπτικό ότι πρέπει να είναι όλοι φρέσκοι και δυναμικοί. Αυτό αγγίζει τα όρια της αναληθοφάνειας», είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwu5afug2mbl)
Όσο για την τηλεοπτική πρόταση που μετάνιωσε που δεν δέχτηκε, ανέφερε: «Δεν μου γίνονται τηλεοπτικές προτάσεις, έκανα όμως ένα λάθος. Ήταν 50 επεισόδια στις "Αγριες Μέλισσες" την περίοδο του peak τους και το αρνήθηκα. Ήταν ο ρόλος εκείνος που κακοποίησε την Κάτια Δανδουλάκη, όταν ήταν νέα και έκαναν μαζί το παιδί».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν είναι κοσμοϊστορικό γεγονός, αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Με έχει μουτζώσει όλο το ελληνικό θέατρο».
Τέλος, απάντησε για το ενδεχόμενο να αποκτούσε τη δική του οικογένεια, αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω.
«Η ζωή δεν παίζει με αν, είναι η τελική σου επιλογή. Δεν ξέρω αν θα ήθελα την αφοσίωση που απαιτεί ένα παιδί. Θα πω κάτι ανόητο, αλλά θα το πω "αν τα μεγάλωνε κυρίως η μάνα τους, θα μου ήταν λίγο πιο εύκολο να το αποφασίσω". Αλλά αυτό δεν είναι έντιμο», είπε κλείνοντας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.