Fame Story: Από την Άσπα Τσίνα στον Μάρκελλο Νύκτα - Οι αξέχαστοι καβγάδες του ριάλιτι

Fame Story: Από την Άσπα Τσίνα στον Μάρκελλο Νύκτα - Οι αξέχαστοι καβγάδες του ριάλιτι

Το αλησμόνητο «τι της έχω κάνει μωρέ της μαλ..;» και οι τσακωμοί που παραμένουν viral μέχρι και σήμερα στα social media

aspatsina83
Μπορεί το «Fame Story» να επανήλθε 20 χρόνια μετά την πρώτη του τηλεοπτική μετάδοση, αλλά μέχρι ώρας δεν θυμίζει σε πολλά το ριάλιτι του 2002.

Οι επικοί καβγάδες ανάμεσα σε παίκτες και κριτική επιτροπή, παραμένουν μέχρι και σήμερα viral, με την Άσπα Τσίνα και το αλησμόνητο «τι της έχω κάνει μωρέ της μαλ...ηςq» της Φωτεινής Τσιτσίγκου, να πρωταγωνιστούν κυρίως σε πλατφόρμες όπως το TikTok.

Από τον μεγάλο τσακωμό της πρώην παίκτριας και τραγουδίστριας με σχεδόν όλους τους υπόλοιπους στο σπίτι του ριάλιτι, μέχρι και τα νεύρα του Μάρκελλου Νύκτα, δείτε παρακάτω μερικούς από τους αξέχαστους καβγάδες του Fame Story.

Άσπα Τσίνα - Φωτεινή Τσιτσιγκού - Ελεάνα Παπαϊωάννου
Η Άσπα Τσίνα ήταν σχεδόν πάντα στο επίκεντρο των καβγάδων στο σπίτι. Πιο χαρακτηριστικός από όλους, μέχρι και σήμερα, είναι εκείνος με τη Φωτεινή Τσιτσίγκου και την Ελεάνα Παπαϊωάννου. Η παίκτρια με ψυχραιμία που ενέτεινε τα νεύρα, πετούσε τα «καρφιά» της στις άλλες δύο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έντονος διάλογος.

Το «τι της έχω κάνει μωρέ της μαλ...νης…» και το επίσης αείμνηστο στους φίλους των social media «δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου» βρίσκονται ακόμη στην επικαιρότητα και χρησιμοποιούνται για πολλά χιουμοριστικά βίντεο.
Καυγάς Άσπα - Φωτεινή - Ελεάνα / Fame Story 1
Κλείσιμο

Σε δηλώσεις της λίγο πριν την έναρξη του νέου «Fame Story» φέτος, η Φωτεινή Τσιτσιγκού είπε για τη συμμετοχή της:

«Τότε ήμασταν μικρά κορίτσια και πάνω στα νεύρα μας είπαμε μερικές κουβέντες παραπάνω. Ακόμα με καταδιώκει. Δεν ήξερα τι γίνεται πηγαίνοντας σε ένα ριάλιτι. Δεν είχα πει στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story, γιατί δεν είχε καλή άποψη για αυτά. Δήλωσα συμμετοχή, παίζει και κάποια στιγμή με βλέπει μπροστά του. Το δέχτηκε γιατί είδε τον Αντώνη Βαρδή, την Κατερίνα Κούκα και ανθρώπους καταξιωμένους».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crhs5x3zczzt)

Μάρκελλος Νύκτας - Αντιγόνη
Ένα από τα επεισόδια που θυμούνται πολλοί μέχρι και σήμερα, είναι εκείνο στο οποίο ο Μάρκελλος Νύκτας τσακώνεται με μια διαγωνιζόμενη, όταν εκείνη αρνήθηκε να φορέσει στο live του ριάλιτι, τα ρούχα που της είχε φέρει.

«Τι είσαι εσύ το ξεχωριστό από όλους τους μαθητές;» της φώναζε για να αποχωρήσει έξαλλος από το δωμάτιο, με την παίκτρια να ξεσπά σε κλάματα.
Fame Story 3 : Καβγάς Μάρκελου - Αντιγόνης

Είκοσι χρόνια μετά, ο σχεδιαστής δηλώνει για το ριάλιτι

«Τώρα δεν θέλω εγώ Fame Story, μη με τρομάζεις! Άσε με στην ησυχία μου. Το έκανα τότε που ήμουν νέος, πριν από μια εικοσαετία. Δεν χρειάζεται, δεν θέλω. Ας πάρουν αυτούς που θέλουν αυτοί, πολύ καλά να πάθουν. Εγώ το έκανα τότε που δεν το είχε κάνει κανένας. Ήμουν ο πρώτος σχεδιαστής που έκανε Fame, όλοι οι άλλοι κάτι στιλίστες ήταν. Δεν καταλάβαινα τι έκανα εκεί πέρα, δεν έβλεπα κανένα επεισόδιο και έκλεινα τα μάτια μου. Δεν άνοιγα την τηλεόραση ποτέ».  

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cvw6117hwks9)

Κατερίνα Κούκα - Άσπα Τσίνα
Η έντονη αντιπαράθεση της Κατερίνας Κούκα με την Άσπα Τσίνα στο «Fame Story», όταν η κριτής εκτόξευσε τα «βέλη» της προς την παίκτρια έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Η τραγουδίστρια έκρινε την κακή συμπεριφορά της Τσίνα με αιχμηρό λόγο εναντίον της, λέγοντας ότι αν και έχει φωνή δεν θα κάνει καριέρα ποτέ, λόγω του χαρακτήρα της. Η μεγάλη κόντρα τους άλλωστε, έπαιξε ρόλο και στην απόφαση της παίκτριας να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.
AΣΠΑ ΚΟΥΚΑ FAME STORY

Νίκος Μουρατίδης – Μάρκελλος Νύκτας
Επίσης αξέχαστο έχει μείνει και το «Σκάσε ηλίθια» του Νίκου Μουρατίδη στον Μάρκελλο Νύκτα, μετά από έντονη διαφωνία που είχαν. Αν και τους συνέδεε μια φιλία 20 ετών, ο Μάρκελλος Νύκτας δεν συγχώρησε τον Νίκο Μουρατίδη, που στον τρίτο κύκλο του μουσικού ριάλιτι είπε την παραπάνω φράση on air.
Σκάσε... ηλίθια!



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης