Χάρης Ρώμας: Στην πολιτική τα ρατσιστικά σχόλια για τη σεξουαλική μου ταυτότητα δίνουν και παίρνουν

Χάρης Ρώμας: Στην πολιτική τα ρατσιστικά σχόλια για τη σεξουαλική μου ταυτότητα δίνουν και παίρνουν

«Βρίσκονται πολιτικοί μου αντίπαλοι πίσω από αυτό» τόνισε - Δείτε το βίντεο

rwmas930
Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη για τις διαχρονικές τηλεοπτικές επιτυχίες του, την ενασχόληση με την πολιτική αλλά και τα επιθετικά σχόλια εναντίον του, αναφορικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», όπου για την πιο διάσημη σειρά του «Κωνσταντίνου και Ελένης» είπε: «Δεν θα το ξαναέκανα για να μην γίνω γραφικός».

Όσον αφορά τα σχόλια που δέχεται, ο ίδιος διαχώρισε την ταυτότητά του ως καλλιτέχνης και ως πολιτικό πρόσωπο, τονίζοντας πως στην πολιτική είναι πολύ πιο σκληρά τα πράγματα. Αποκάλυψε δε, ότι δέχεται βωμολοχίες και σκληρή κριτική, αναφορικά με τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cujnekwc7rsh)
Κλείσιμο

«Όταν τα καταφέρνεις μετά από 40 χρόνια και ο κόσμος να έχει ένα respect για σένα, ο χρόνος τους έχει εξουδετερώσει τους haters. Στην πολιτική διαγράφονται όμως όλα, εκεί είναι ακόμη πιο σκληρός ο χώρος, παίζονται συμφέροντα. Διαβάζεις πράγματα που σου σηκώνεται η τρίχα, δε θέλω να πω γιατί είναι βωμολοχίες. Τοπ ρατσιστικό δίνει και παίρνει, ας πούμε στον σεξουαλικό τομέα. Βρίσκονται πολιτικοί μου αντίπαλοι πίσω από αυτό» είπε συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας.

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης