Σε μία δυσάρεστη ανάρτηση προχώρησε οΓρηγόρης Γκουντάρας, σχετικά με το σπίτι του.
Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος σε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το σπίτι του στον Γέρακα πωλείται.
Μάλιστα, διηγήθηκε την ιστορία πίσω από αυτό κι εξήγησε πως δεν ήταν απόφασή του, αλλά η μοναδική λύση.
Συγκεκριμένα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005,πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία)‼️ 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;» Φυσικά απαντάω με χαρά…Πως θα γίνει αυτό;;; Μη σας νοιάζει μου λένε,θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό ❌(Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση,κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ‼️) Τώρα,το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας❤️,πωλείται,πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ@&ένο το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο ❌) Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν‼️Και όπως έχουμε ξαναπεί,ΥΓΕΙΑ μόνο ‼️‼️‼️ Καλό μήνα να έχουμε ☑️ Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε),όταν μπήκα στο σπίτι… Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας 🧿❤️ ΑΥΤΑ ‼️‼️‼️».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.