Κέβιν Σπέισι: Νωρίτερα θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους η νέα του ταινία, μετά την αθώωσή του

Κέβιν Σπέισι: Νωρίτερα θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους η νέα του ταινία, μετά την αθώωσή του

Αν και ήταν προγραμματισμένο για αργότερα, τελικά το «Control» θα κάνει πρεμιέρα πριν το τέλος του έτους

kevin-speisi
Αφού κρίθηκε ότι δεν είναι ένοχος για τις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης σε άνδρες, στη δίκη του Λονδίνου, ο Κέβιν Σπέισι αναμένεται να επιστρέψει στους κινηματογράφους νωρίτερα από ό,τι περίμενε κανείς.

Κατά τα τέλη του 2022 κι ενώ περίμενε να δικαστεί, του έγινε πρόταση για το θρίλερ «Control», την οποία φυσικά και δέχτηκε.

Αν και η πρεμιέρα αναμενόταν για πολύ αργότερα, δημοσίευμα του Hollywood Reporter αναφέρει πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από το τέλος αυτού του έτους.

«Θα θέλαμε η ταινία να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο», αναφέρει ο Στραθ Χάμιλτον, διευθύνων σύμβουλος της TriCoast Worldwide, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχει επίσης, ενδιαφέρον για την ταινία τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Gene Fallaize, το σενάριο ακολουθεί τη βρετανίδα υπουργό Εσωτερικών, καθώς συνάπτει μια μυστική σχέση αγάπης με τον πρωθυπουργό. Ο Σπέισι υποδύεται έναν άνδρα, ο οποίος γνωρίζει το μυστικό της, έχει επηρεαστεί από αυτό και ζητά εκδίκηση, σχεδιάζοντας να της κλέψει το αυτοκίνητό της και αναγκάζοντάς την να τριγυρνά στους δρόμους του Λονδίνου, χρησιμοποιώντας το όχημα, στο οποίο έχει παγιδευτεί ως θανατηφόρο όπλο.

Παρά τις ανησυχίες της νομικής ομάδας του Σπέισι, ότι η ταινία ίσως να επηρεάσει αρνητικά την καριέρα του, εν μέσω της δίκης, ο Χάμιλτον εξηγεί πως το «Control» έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ τόνισε πως «τα θέματα που υπάρχουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι πολιτιστικοί πολέμοι δεν βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας».

Όπως εξήγησε, λίγο πριν τη δίκη, κατάφερε να πουλήσει την ταινία σε Γερμανία, Μέση Ανατολή, Λατινική Αμερική, ΚΑΚ και Κορέα. Ακόμα, ανέφερε πως ήταν σίγουρος για την έκβαση της δίκης και είχε ήδη πολλούς αγοραστές έτοιμους να επενδύσουν στην ταινία, τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόσο ρεύμα καίει το κλιματιστικό μας και σε πόσα ευρώ «μεταφράζεται» η χρήση του


Άνδρας πέταξε μεταλλικό βραστήρα στο κεφάλι της συζύγου του - «Ήταν η κακιά στιγμή», είπε η 32χρονη


Έφυγε στα 25 του λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του ο ηθοποιός του «Euphoria» Άνγκους Κλάουντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης