Η Νικολέτα Βλαβιανούέκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη και την επιστροφή του «50-50» στη μικρή οθόνη.
Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» κι αρχικά, αρνήθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε έχει σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτά τα θέματα. Θα με συγχωρέσεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cug8xf42c3oh)
Όταν στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την ενασχόληση του Παύλου Χαϊκάλη με την αστρολογία και όχι την υποκριτική, απάντησε αρχικά: «Δεν έχω ιδιαίτερη επαφή με τον Παύλο Χαϊκάλη».
«Νομίζω ότι είναι ένα κεφάλαιο πολύ καλό για την ελληνική κωμωδία. Δεν βλέπω κάποιον να τον αντικαθιστά αυτή τη στιγμή. Μπορεί να το ξανασκεφτεί, να δει κάτι στα άστρα και να επιστρέψει», δήλωσε κλείνοντας.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.