Νικολέτα Βλαβιανού: «Μου προτάθηκαν δύο εκατομμύρια δραχμές για να κάνω γυμνή φωτογράφιση»

Νικολέτα Βλαβιανού: «Μου προτάθηκαν δύο εκατομμύρια δραχμές για να κάνω γυμνή φωτογράφιση»

«Υπήρχε ταρίφα σε αυτό» ανέφερε

nikoleta_vlavianou__1_
Η Νικολέτα Βλαβιανού έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο bullying που βίωσε από γνωστό σκηνοθέτη, αλλά και το ποσό που της είχε προσφερθεί για να κάνει γυμνή φωτογράφιση.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, αναφέρθηκε σε αυτό που την ενοχλεί στους ανθρώπους. «Δεν μου αρέσει καθόλου το ψέμα, είμαι φιλαληθής. Όταν αντιλαμβάνομαι ότι μου λένε ψέματα, κόβω τις σχέσεις "μαχαίρι". Το ψέμα με τρελαίνει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο bullying από γνωστό σκηνοθέτη. «Δεν υπάρχει αξιοκρατία στον χώρο μας. Όλο αυτό μπερδεύεται και δημιουργούνται μπερδεμένες σχέσεις. Γνωστός σκηνοθέτης μου έκανε bullying, έπαιρνε τηλέφωνα και με έκοβε από δουλειές, συνέβη και σε άλλους. Άλλοι υπέκυψαν, άλλοι όχι, δεν παρατάω τον πόλεμο», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpqypahri3ft)

Μίλησε επίσης, για τα χρόνια που φοίτησε στη δραματική σχολή, αλλά και τη φιλία της με τη Μιμή Ντενίση. «Μπήκα στο Εθνικό επί Κούρκουλου κι έκατσα 6 σεζόν. Ξέρω όμως και περιπτώσεις ανθρώπων που πήγαν σπίτι τους. Η Μιμή Ντενίση εκτός από συνάδελφος είναι και πολύ καλή φίλη. Η Μιμή Ντενίση μου έχει πει για τη νέα της τηλεοπτική δουλειά. Θα δούμε το πότε και πώς θα γίνει. Θα είναι ευτυχής συγκυρία», είπε.

Κλείσιμο
Όσο για τη γυμνή φωτογράφιση που της είχε προταθεί να κάνει για το Playboy, εξήγησε: «Ήμουν πιτσιρίκα. Δεν ήταν ηθικοπλαστικό το θέμα, αλλά δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα πάω στον μανάβη και θα πω "μου βάζετε ένα κιλό μήλα;" και την προηγούμενη μέρα να έχει κυκλοφορήσει ένα περιοδικό με το στήθος μου σε γυμνή θέα. Δύο εκατομμύρια δραχμές μου είχαν προταθεί για να κάνω τη γυμνή φωτογράφιση, αν θυμάμαι καλά. Υπήρχε ταρίφα σε αυτό».



Ειδήσεις σήμερα:

Πέντε βασιλείς στην κηδεία Κωνσταντίνου - Παρών και ο Πικραμμένος

Αθώωσαν τον αστυνομικό, «παραίτησαν» τις διευθύντριες των φυλακών Κύπρου

Η βίλα - παλάτι του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι και η πώλησή της σε Βούλγαρο καναλάρχη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης