Ο Ηλίας Γκότσης είναι ένας από τους παίκτες που αποβλήθηκαν από του φετινό «Survivor All Star». Ο πρώην πλέον παίκτης και νικητής του ριάλιτι επιβίωσης το 2018 κατηγορήθηκε ότι έδωσε μία λίστα με ψώνια σε ντόπιο του Αγίου Δομινίκου, την οποία και βρήκε η παραγωγή.
Ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου 8 Ιουλίου και συζήτησε σχετικά με την αποβολή του. Όταν δε, ρωτήθηκε για το ποιος πιστεύει ότι θα κερδίσει το «All Star Game», είπε: «Με ακολούθησαν [στα social media] κάποια γκρουπ που μιλάνε πολύ για Survivor, βλέπω ότι ο Μπάρτζης παίζει πολύ σαν όνομα, ο Κατσούλης...».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctwra9c49fex)
«Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης το έχει πάρει ήδη μια φορά, ο κόσμος να θέλει να δει και κάποιον άλλο νικητή» πρόσθεσε.
Στην πορεία τόνισε: «Όταν έφυγα είχα μια πικρία, ένα παράπονο, αλλά δεν κάθομαι να πω "γιατί και πώς έγινε", έτσι έκρινε η παραγωγή. Αυτοί αποφασίζουν».
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.