Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τον θάνατό της «βασίλισσας της Σόουλ» Αρίθα Φράνκλιν και οι τελευταίες της επιθυμίες βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η δίκη θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες για να καθοριστεί ποια από τις δύο χειρόγραφες διαθήκες που βρέθηκαν θα υπερισχύσει και θα καθορίσει τον τρόπο διαχείρισης της περιουσίας της.
Η βασίλισσα της σόουλ η οποία είχε αποκτήσει τέσσερις γιους, δεν είχε επίσημη, δακτυλογραφημένη διαθήκη, παρά τα χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Ο γιος της Τεντ Γουάιτ ΙΙ πιστεύει ότι τα έγγραφα του 2010 που βρέθηκαν σε ένα κλειδωμένο ντουλάπι ελέγχουν την περιουσία, ενώ ο Κέκαλφ Φράνκλιν και ο Έντουαρντ Φράνκλιν τάσσονται υπέρ ενός εγγράφου του 2014 που ανακαλύφθηκε μέσα σε ένα σημειωματάριο χωμένο κάτω από ένα μαξιλάρι στο καθιστικό. Και οι δύο διαθήκες βρέθηκαν μήνες μετά τον θάνατό της.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.