Η Σάλμα Χάγιεκ έφτασε τους 25 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και το γιόρτασε με μία ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου.
Η 56χρονη ηθοποιός ανέβασε μέσα από το επίσημο προφίλ της ένα βίντεο, στο οποίο έχει καταγράψει τον εαυτό της να κάνει μπάνιο σε μία πισίνα.
Φορώντας ένα μπικίνι στις αποχρώσεις του καφέ, η Χάγιεκ βουτά στην πισίνα, κολυμπά και παίζει με το νερό χαμογελώντας στον φακό.
Στην ανάρτηση έγραψε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, 25 εκατομμύρια followers! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Αφού σας αρέσουν περισσότερο οι φωτογραφίες μου με μπικίνι, ορίστε, μια προπόνηση με μπικίνι για όλους σας. Μισώ την άσκηση- αλλά μου αρέσει να γιορτάζω καλές στιγμές χορεύοντας στο νερό. Είμαι ειλικρινά συγκινημένη και ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV