Η Σάλμα Χάγιεκ έφτασε τους 25 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και το γιόρτασε με μία ανάρτηση το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουλίου.
Η 56χρονη ηθοποιός ανέβασε μέσα από το επίσημο προφίλ της ένα βίντεο, στο οποίο έχει καταγράψει τον εαυτό της να κάνει μπάνιο σε μία πισίνα.
Φορώντας ένα μπικίνι στις αποχρώσεις του καφέ, η Χάγιεκ βουτά στην πισίνα, κολυμπά και παίζει με το νερό χαμογελώντας στον φακό.
Στην ανάρτηση έγραψε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, 25 εκατομμύρια followers! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας. Αφού σας αρέσουν περισσότερο οι φωτογραφίες μου με μπικίνι, ορίστε, μια προπόνηση με μπικίνι για όλους σας. Μισώ την άσκηση- αλλά μου αρέσει να γιορτάζω καλές στιγμές χορεύοντας στο νερό. Είμαι ειλικρινά συγκινημένη και ευγνώμων για όλη την αγάπη και την υποστήριξή σας».
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Η ΑΒ Βασιλόπουλος και η Wolt διευρύνουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας ταχύτερη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερη κάλυψη και ακόμη πιο εύκολη πρόσβαση στις online αγορές supermarket.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.