Η παρουσιάστρια είχε επισκεφτεί τη Σαμοθράκη, μαζί με τη Χριστίνα Κοντοβά. «Εγώ που πήγα πέρυσι Σαμοθράκη, είχε φουλ γυμνιστές σε βάθρες. Υπάρχει μια βάθρα λοιπόν, που έχει ταμπέλα και λέει "απαγορεύεται το μαγιό". Λέει ότι καλύτερα να μη μπείτε για να διατηρείται καθαρό το νερό και να είναι πιο υγιεινό», εξήγησε αρχικά στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrhv6dvld29)
«Θέλω να σας πω ότι επειδή εγώ δεν έχω αυτή την εξοικείωση και μπήκα με μαγιό, ήταν όλοι γυμνοί γύρω μου και με κοιτούσαν στραβά. Είχα παέι με τη Χριστίνα, την κουμπάρα μου», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Έκλεισε την αφήγησή της, λέγοντας: «Με κοιτούσαν με μισό μάτι, φοβόμουν μη γίνει και καμιά στραβή και με βγάλουν καμιά φωτογραφία. Δεν έχεις και πού να πας όμως... Δεν θα πάω εγώ Σαμοθράκη, επειδή δεν θέλουν οι άλλοι να βάλουν μαγιό και εγώ θέλω;».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.