Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λεμεσού, άφησε κοριτσάκι 6 ετών από την Ουκρανία, το οποίο λίγο νωρίτερα είχε τραυματιστεί σοβαρά από σύγκρουση δύο jet ski τα οποία οδηγούσαν ο πατέρας και η μητέρα του.
Το 6χρονο παιδί επέβαινε στο jet ski με οδηγό τον πατέρα του. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το σκάφος συγκρούστηκε με άλλο jet ski που οδηγούσε η μητέρα.
Το παιδί μεταφέρθηκε στη στεριά και έγινε προσπάθεια να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μέχρι να το παραλάβει ασθενοφόρο.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να το σώσουν.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας