Η Σίσσυ Χρηστίδου ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».
Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και η εκπομπή θα ρίξει αυλαία μέχρι τον Σεπτέμβριο. Στο σημερινό και τελευταίο επεισόδιο, η παρουσιάστρια του MEGA φρόντισε να κάνει κάτι διαφορετικό.
Αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, κατά την έναρξη της εκπομπής, αποκάλυψε πως στο πλατό μαζί της, βρίσκεται και ο μικρότερος γιος της.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctrh53u4i0sx)
«Καλώς ήρθατε στην τελευταία μας εκπομπή για τη φετινή χρονιά. Πάντα είναι ιδιαίτερη για εμάς αυτή η ημέρα», είπε αρχικά.
«Σήμερα είναι εδώ και ο μικρότερος γιος μου, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.