Η Κατερίνα Διδασκάλουέδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στα παιδιά της, αλλά και τις τύχεις που ένιωθε, όταν ήταν μικρά κι εκείνη έπρεπε να φύγει για το θέατρο.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και δήλωσε αρχικά: «Το "Χελιδόνι" που έκανα πέρυσι, δεν μπορώ να το κάνω για δεύτερη χρονιά. Αυτό πραγματικά με εξουθένωνε ψυχολογικά. Εντελώς. Έκλαιγα στη μισή παράσταση. Ήμουν μια κατεστραμμένη μάνα που έχει κάνει όλα τα λάθη που υπάρχουν, σε σχέση με το παιδί της».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cthcxjyxghvd)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα δικά της παιδιά. «Όλα ρόδινα δεν ήταν ποτέ συνεχώς στη ζωή μου. Θεώρησα ότι επειδή έκανα νωρίς τα πρώτα μου παιδιά, δεν έχουμε το δικαίωμα να παθαίνουμε κατάθλιψη, όσοι γινόμαστε γονείς», είπε.
«Δεν έχουμε δικαίωμα, πραγματικά. Όπως το λέω ακριβώς. Γιατί φέρνουμε καινούριες ζωές στον κόσμο. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα. Όχι ότι δεν υπάρχουν στιγμές που μετανιώνεις», συμπλήρωσε.
Τέλος, ανέφερε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα βλέμματα των παιδιών μου, όταν έφευγα για το θέατρο. Έχω λείψει πολύ από το σπίτι. Λέω ότι τώρα που μεγάλωσα είναι τα πρώτα χρόνια που όταν φεύγω από το σπίτι, που δεν έχω τύψεις. Δεν είναι λίγο αυτό. Για τα παιδιά είναι απουσία και αυτό δεν αναπληρώνεται εύκολα».
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls. Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.