Κως: Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις του Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Τι έχουν δείξει τα βίντεο

Κως: Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις του Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Τι έχουν δείξει τα βίντεο

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο άνθρωπος που την είδε τελευταίος - Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί

mpagklantes-mak
Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση εξαφάνισης και δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, την ώρα που ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε πως «πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός είναι ο άνθρωπος που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς. O Μπαγκλαντεσιανός πήρε προθεσμία για την Τετάρτη με την ίδια κατηγορία που είναι η αρπαγή. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα, όποια νέα στοιχεία τυχόν προκύψουν θα τεθούν και αυτά υπόψη του ανακριτή από την Αστυνομία.

Τα βίντεο που έχουν συλλεχθεί από τις αστυνομικές Αρχές είναι δηλωτικά για τις κινήσεις του 32χρονου.

Ένα αρχικό βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 32χρονο με την 27χρονη να φεύγουν από το μίνι μάρκετ με το μηχανάκι του προς το σπίτι του, όπου έκατσαν περίπου 20 λεπτά, όπως μεταδίδει ο Alpha και η εκπομπή Tlive. «Τους είδα που ήρθαν στο σπίτι. Κάθισαν λίγη ώρα, κάπνισαν και μετά έφυγαν. Εγώ κοιμήθηκα, δεν μπορούσα να τον περιμένω. Ο 32χρονος επέστρεψε νωρίς το πρωί. Όταν ξύπνησα είδα τα ρούχα του που ήταν γεμάτα με χώμα, άχυρα και χόρτα. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ ότι σκεφτόταν να φύγει στην Ιταλία» είπε ο συγκάτοικος του 32χρονου. Υπενθυμίζεται μάλιστα, ότι σύμφωνα με πληφορορίες, στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκε γενετικό υλικό της κοπέλας σε τσιγάρο, καθώς και αποτυπώματά της σε σημεία του σπιτιού. Αφού, λοιπόν, πέρασαν 20 λεπτά, οι δυο τους έφυγαν από το σπίτι μαζί με κατεύθυνση την περιοχή όπου έμενε παλαιότερα ο 32χρονος. Ωστόσο, μετά από λίγη ώρα φαίνεται εκείνος να φεύγει μόνος του από την περιοχή.

Την επομένη, σε άλλο βίντεο, ο 32χρονος έχει καταγραφεί να φτάνει με το ποδήλατο του σε μίνι μάρκετ στο Μαρμάρι. Εκεί, ζητά να κάνει ανάληψη χρημάτων μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, τα οποία έχουν στείλει από το Κουβέιτ και, αφού κάνει ανάληψη, ρωτά αν μπορούν να του εκδώσουν αεροπορικό εισιτήριο. Οι υπάλληλοι του μίνι μάρκετ του λένε πως δεν γίνεται και αυτός αποχωρεί.

Άλλη κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 32χρονο το απόγευμα της Τετάρτης μέσα σε πανικό να αποχωρεί από το σπίτι και να γυρνά λίγο ώρα αργότερα ταραγμένος.

Δείτε βίντεο:

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctgn0ifgzbw9)

Προθεσμία να απολογηθεί στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής που συνέβη στο νησί της Κω.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της. Όπως δήλωσε νωρίτερα ο δικηγόρος του 32χρονου, ο κατηγορούμενος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Πάντα, όμως, βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

Η σορός της 27χρονης Πολωνής έχει μεταφερθεί στο νησί της Ρόδου όπου πρόκειται να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή που πιστεύεται ότι θα αποκαλύψει στοιχεία για τον δράστη και για τις συνθήκες θανάτου της.

Στα δικαστήρια της Κω βρέθηκε η μητέρα της Αναστάζια, η οποία ταξίδεψε στο νησί μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής εθελόντρια από την ελληνική ομάδα διάσωσης που πήραν μέρος στις έρευνες βρήκαν τη σορό της άτυχης 27χρονης στην περιοχή των Αλυκών, ανάμεσα σε χόρτα.

Η σορός της εντοπίστηκε γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό της σώμα σκεπασμένο με σακούλα και το άλλο μισό σκεπασμένο με αρμυρίκια και κλαδιά.

«Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση»

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο Mega σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας στην Κω που έχει συγκλονίσει.

«Η ανακρίτρια καλεί εκ νέου όλους σε νέες καταθέσεις, αυτό σημαίνει ότι γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν κενά που ίσως είχε η αρχική δικογραφία. Το πτώμα της κοπέλα ήταν καλυμμένο με ξερόκλαδα. Ερώτημα παραμένει με το κινητό. Γιατί κάποιος το πέταξε κοντά στην σορό; Το άγχος που υπήρχε επιβεβαιώθηκε από αυτή την κίνηση να πεταχτεί εκεί το κινητό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctgo3h67ajpd)


Όσο αφορά στο πώς μεταφέρθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής εκτίμησε ότι έγινε είτε με όχημα είτε υπήρχαν παραπάνω από ένα πρόσωπο. Καταλήγοντας ο Γιώργος Καλλιακμάνης ανέφερε: «Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση και θα δούμε μπροστά μας ακριβώς τι έγινε».

Ειδήσεις σήμερα:

Κως: Τα αρνείται όλα ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια - Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη (βίντεο)

Κως: «Είπα στη γυναίκα μου "πας για ένα πτώμα"» λέει ο πατέρας της Αναστάζια - «Η κόρη μου απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε»

Καιρός: Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή, προβλέπει ο Κολυδάς

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης