Ο τραγουδιστής μίλησε στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε πως στο παρελθόν, ο γάμος τους πέρασε κρίση.
«Πέρασε κρίση ο γάμος μας. Είναι δυνατόν, μετά από 20 χρόνια; Κι η σχέση κι ο γάμος. Στα πιο πολλά, είμαι εγώ ο χαζός κι ο ανώριμος», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctd0sf6bf075)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο θέμα της ζήλιας. Όπως είπε, κανείς από τους δύο δεν είναι εκδηλωτικός, ακόμα κι αν ζηλεύει.
«Ανάλογα το περιστατικό, ζηλεύει ο καθένας μας. Τρώγαμε σε ένα παραθαλάσσιο ταβερνάκι κι ήταν δίπλα μία παρέα ξέφρενων κοριτσιών με μαγιό. Εγώ ξέρετε ότι δεν είμαι κι ο Ρουβάς όπως με βλέπεις, αλλά έχω την αγάπη του κοινού και μεγάλες εκδηλώσεις λατρείας. Με λατρεύει ο κόσμος. Όχι τόσο επειδή είμαι ωραίος -αν και στο πιο νεανικό μου είχα το στυλ του Λατίνου εραστή», περιγράφει.
«Μόλις αντιλήφθηκαν ότι ήμουν εγώ, έγινε ένας πανικός από πίσω. Με σήκωσαν ένθερμες αυτές. Η Κέλλυ δεν είναι καθόλου εκδηλωτική σε αυτά. Όταν μπήκαμε στο αμάξι, άρχισε να λέει "πού είναι οι τσίχλες;", "πού είναι τα γυαλιά;", "ποιος τα πήρε;". Αυτός είναι ο τρόπος που το εκδήλωνε. Κι εγώ το ίδιο κάνω», συμπλήρωσε κλείνοντας.
Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV