Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ανανέωσαν με το Star για την επόμενη σεζόν
«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι που μας εμπιστεύεται και μας δείχνει το μπράβο του και μας τιμά» δήλωσε ο παρουσιαστής
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποκάλυψαν το πρωί της Παρασκευής πως ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι και θα συνεχίσουν για δεύτερη σεζόν.
Σε δημοσιογράφο της εκπομπής έδωσε δηλώσεις το ζευγάρι. «Έχω την πληροφορία ότι εχθές το βράδυ έπεσε η υπογραφή που όλοι περίμεναν!» ανέφερε η δημοσιογράφος.
«Η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο» σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct1z5zr0a71t)
«1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ», δήλωσε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.
«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι που μας εμπιστεύεται και μας δείχνει το μπράβο του και μας τιμά. Είναι πολύ συγκινητικό, έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε γερά στομάχια» είπε στο τέλος ο Ετεοκλής Παύλου.
Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
Εκλογές 2023:Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής