Καρντάσιαν: Έβαλε τα κλάματα η Κιμ - Η Κόρτνεϊ την κατηγορεί ότι την επισκίασε τη μέρα του γάμου της

Καρντάσιαν: Έβαλε τα κλάματα η Κιμ - Η Κόρτνεϊ την κατηγορεί ότι την επισκίασε τη μέρα του γάμου της

Σε μεγάλη ρήξη οι αδερφές για τον γάμο της Κόρτνεϊ  Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ - «Δεν υπάρχει σεβασμός» λέει στη μεγάλη της αδερφή - Δείτε το teaser

kimkortnei93893
Όλο δράμα είναι το νέο teaser της σειράς «The Kardashians» με πρωταγωνίστριες αυτή τη φορά, την Κιμ και την Κόρτνεϊ.

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, οι τηλεθεατές παίρνουν μια γεύση από την έντονη διαμάχη μεταξύ των αδελφών, κάτι που θα αποτελέσει το επίκεντρο της τρίτης σεζόν.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 25 Μαΐου στο Hulu, και η σειρά φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από μια έντονη μάχη για ένα βασικό πρόβλημα της οικογένειας, τον οίκο Dolce & Gabbana. Καθώς οι εντάσεις αυξάνονται και οι κατηγορίες πάνε και έρχονται, οι Καρντάσιαν βρίσκονται σε μεγάλες συγκρούσεις.

Το teaser ξεκινά με την Κιμ Καρντάσιαν να εκφράζει την επιθυμία της να αποφύγει τους καβγάδες μέσα στην οικογένεια. Ωστόσο, η Κόρτνεϊ δηλώνει ότι δεν υπάρχουν όρια και σεβασμός. Αυτός ο αδελφικός καβγάς απειλεί να παρασύρει και άλλα μέλη της οικογένειας, όπως τις Κάιλι και Κένταλ Τζένερ, αλλά οι δυο ετεροθαλείς αδερφές των Καρντάσιαν κρατούν ουδέτερη στάση.

Κιμ και Κόρτνεϊ έρχονται σε ρήξη η οποία πηγάζει από την κατηγορία της δεύτερη, ότι η Κιμ χρησιμοποίησε τον γάμο της με τον Τράβις Μπάρκερ τον Μάιο του 2022 ως μια απλή «επιχειρηματική ευκαιρία» και τόνισε πως η ιδιαίτερη μέρα της επισκιάστηκε.

Δείτε το teaser

«Ακόμα και μέσα από όλη αυτή την τρέλα, δεν θέλω να τσακωθώ με την οικογένεια» είπε η Κιμ με την αδερφή της να δείχνει ανυποχώρητη, τονίζοντας: «Δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει σεβασμός».

Ο υπερπολυτελής γάμος πραγματοποιήθηκε στο ιταλικό κτήμα που ανήκει στους σχεδιαστές Dolce & Gabbana, Domenico Dolce και Stefano Gabbana, οι οποίοι δημιούργησαν και το νυφικό της. Η ένταση κλιμακώθηκε όταν η Κόρτνεϊ ανακάλυψε πως η αδερφή της συν-σχεδίαζε μια συλλογή με την πολυτελή μάρκα μόδας με τίτλο «Ciao, Kim».Λίγο καιρό αργότερα μάλιστα, η Κιμ έγινε το πρόσωπο των Dolce & Gabbana και η συνεργασία τους έκανε το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.


Ειδήσεις σήμερα:

Σέλβι Κιλιτσντάρογλου: Η σύζυγος του ηγέτη της αντιπολίτευσης στην Τουρκία δεν φορά μαντήλα και λατρεύει το Instagram

Ράμα για νίκη Μπελέρη: Αποδεκτό το αποτέλεσμα στη Χειμάρρα ακόμη και εάν δεν μας αρέσει

Μητσοτάκης: «Δεν μπορώ να καταπιώ τις επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στη γυναίκα μου»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης