Guardians of the Galaxy Vol. 3: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία

Guardians of the Galaxy Vol. 3: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου και θα είναι η τελευταία ταινία του franchise για τη Ζόε Σαλντάνα και τον Ντέιβ Μπατίστα

Guardians_of_the_Galaxy_Vol__3
Το Guardians of the Galaxy Vol. 3  αποκαλύφθηκε επιτέλους στο πρώτο του κοινό, με την πρεμιέρα στο Χόλιγουντ καθώς και τις προβολές για τον Τύπο να πραγματοποιούνται το βράδυ της Πέμπτης. Οι πρώτες αντιδράσεις κατέφτασαν εν όψει της κυκλοφορίας της ταινίας στις 5 Μαΐου.  

Oι περισσότερες αντιδράσεις ήταν θετικές, με αρκετούς να σχολιάζουν πως δάκρυσαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια του φιλμ και πως η ιστορία του Rocket είναι η πιο συγκινητική της Marvel. Ωστόσο υπήρχαν και οι αρνητικές κριτικές, αναφέροντας πως ηχητικά, συναισθηματικά, οπτικά και πολιτικά όλα βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία των Marvel Studios από τον σεναριογράφο-σκηνοθέτη Τζέιμς Γκαν, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής σκηνοθέτης με την πρώτη ταινία «Guardians of the Galaxy» και έχει πια μεταφερθεί στο στούντιο-ανταγωνιστή της Marvel, ως συν-επικεφαλής των DC Studios.
Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Vol. 3 | New Trailer

Κλείσιμο
Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κρις Πρατ, Ζόε Σαλντάνα, Ντέιβ Μπατίστα και Κάρεν Γκίλιαν, μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο στο franchise Γουίλ Πούλτερ.

Μεγάλο μέρος του καστ είναι μαζί εδώ και μια δεκαετία και αυτό είναι το τέλος του δρόμου για πολλούς από αυτούς. Ο Μπατίστα και η Σαλντάνα έχουν δηλώσει ότι έχουν ολκληρώσει με τους χαρακτήρες τους. «Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το τέλος για τους Guardians. Είναι το τέλος για μένα, για την Gamora», είπε η Σαλντάνα στο εξώφυλλο του «The Hollywood Reporter» για το Guardians 3.

Στο ίδιο εξώφυλλο, ο Πρατ μίλησε για το τέλος και το πώς δέθηκε με το καστ. «Έχω κάνει δουλειές όπου ήμουν τόσο κοντά με ανθρώπους, μετά η δουλειά τελειώνει και απλά δεν τους ξαναβλέπω ποτέ. Και αυτό συμβαίνει», είπε ο διάσημος ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί αυτό με εμάς».

Διαβάστε παρακάτω τις πρώτες αντιδράσεις για το Guardians of the Galaxy Vol 3




Ειδήσεις σήμερα:

Στα ίχνη του εντολέα της εκτέλεσης Καραϊβάζ οι Αρχές - Πόσοι ακόμη εμπλέκονται

Γεννήσεις μόνο… ψηφιακά πλέον – Αγγίζουν τις 250.000 οι δηλώσεις σε τρία χρόνια

Ξυλοκόπησε τη σύζυγό του επειδή έκλαιγε το βρέφος τους - «Ήταν μία κακή μέρα», λέει το θύμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης