Το «παρών» στην παρουσία του βιβλίου της συζύγου του, Μαρίας Παναγοπούλου έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Απριλίου, ο Κώστας Χαρδαβέλλας.
Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τον συνάντησαν και τον ρώτησαν, τόσο για τη συγγραφέα, όσο και για την πολυσυζητημένη συνεργασία του με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.
«Θαυμάζω στη γυναίκα μου ότι με ανέχεται και με υπομένει. Θαυμάζω το μυαλό της, τη δοτικότητά της και την υπευθυνότητά της. Η Μαρία ότι αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας. Και αυτό κάνει καλό και σε μένα που είμαι ένας χαοτικός άνθρωπος. Αν δεν φρόντιζε η γυναίκα μου κάποια πράγματα, θα είχα χαθεί» είπε αρχικά.
Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs5kwuskbiox)
Στην ερώτηση σχετικά με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο Κώστας Χαρδαβέλλας δεν θέλησε να πει πολλά. Αρκέστηκε να σχολιάσει ότι: «Δεν θέλω να κουβεντιάσουμε αυτό το θέμα, πάμε παρακάτω. Δεν συζητάμε το θέμα αυτό, το έχω κλείσει. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ουσιαστικό και σοβαρό, πέρα από μια κουβέντα, τέλος! Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, είμαστε μια χαρά, δεν υπήρξε πρόβλημα, αλλά έχει τελειώσει αυτή η ιστορία».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.