Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στις γυναίκες που ήμουν μαζί αναζητούσα τη μητέρα μου»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Στις γυναίκες που ήμουν μαζί αναζητούσα τη μητέρα μου»

«Το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης μου δημιούργησε καρκίνο», παραδέχτηκε ακόμη ο δημοσιογράφος - Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξή του

xardavellas
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για τις «δέκα ζωές» που έζησε στον κόσμο της δημοσιογραφίας, την απώλεια των γονιών του, αλλά και την αγάπη που έψαχνε στις γυναίκες που πέρασαν από η ζωή του.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του «Ελένη», όπου αρχικά είπε για τη δουλειά του:«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πόλεμο. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες; Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί. Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου επειδή είχα δει συναδέλφους να σκοτώνονται».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε την αγάπη των γονιών του, που στερήθηκε από νωρίς, ενώ εξήγησε και τον αντίκτυπο που είχε αυτή η απώλεια στις ερωτικές του σχέσεις: «Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δύο μηνών και τη μητέρα μου πέντε ετών. Όταν έχεις χάσει τους γονείς σου σε μικρή ηλικία σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης τους. Αν με ρωτήσεις πώς ήταν η μητέρα μου, δεν θυμάμαι. Αναγκάζεσαι να κάψεις το “φιλμ” για να μην θυμάσαι. Αγαπάω τις γυναίκες. Έχω κάνει τρεις γάμους και ο πρώτος ήταν στα 23 μου. Προφανώς στις συζύγους μου αναζητούσα τη μητέρα μου».

Hardavellas-Nikolouli


Τέλος, ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για τον γιο του, Κωνσταντίνο, λέγοντας ότι: «Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω», ενώ για το άγχος και τον καρκίνο είπε: «Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ό,τι την έκανα εγώ, την προχώρησε».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ck1zg464nend)


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία 14χρονου: Έρευνες για το αν κατέγραψε το τέλος του στο κινητό - Ανησυχία για τα διαδικτυακά «παιχνίδια» θανάτου


Ιστορική ομιλία Μητσοτάκη στο Κογκρέσο - Ο νέος ρόλος της Ελλάδας και η Τουρκία


Σάτυρος ντράμερ: Τη μία μέρα δικάζεται, την άλλη απολογείται


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης