Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ήταν ο καλεσμένος της Αθηναΐδα Νέγκα στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν αμφιφυλόφιλος.
Η συζήτηση επ' αυτού ξεκίνησε με αφορμή μία ερώτηση για το ενδεχόμενο να παντρευτεί. Σε αυτό, ο ίδιος απάντησε:
«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον γάμο. Και ετεροφυλόφιλος να ήμουν, που ήμουν και μπαϊσέξουαλ μέχρι τα 22-23 και πάλι δεν θα παντρευόμουν. Ειδικά μεγαλώνοντας που βλέπω τα διαζύγια να πολλαπλασιάζονται… Δεν θα παντρευόμουν γιατί έχω μία μανία με τη συνέπεια εγώ, τα θέλω όλα σωστά. Πιστεύω λοιπόν ότι σε έναν γάμο και μόνο που θα σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην είμαι συνεπής, προτιμώ να μην τον κάνω».
Στη συνέχεια, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε: «Από τα 16 έως τα 23, ήμουν προς δύο κατευθύνσεις… Μετά τα 23, σιγά σιγά τα πράγματα πήραν από μόνα τους τον δρόμο τους… Γενικά δεν μου αρέσει να πιέζω καταστάσεις. Δεν έχω ψάξει να δω αν ήταν ρευστή η σεξουαλικότητα».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση