Μητροκτόνος - Θεσσαλονίκη: Τι γράφει στο σημείωμα «ομολογίας» του ο δράστης

Μητροκτόνος - Θεσσαλονίκη: Τι γράφει στο σημείωμα «ομολογίας» του ο δράστης

Οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα επικαλείται ο 34χρονος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος - Μπήκε στο αυτοκίνητο και έκανε βόλτα με την μητέρα του μία ημέρα πριν την σκοτώσει

Μητροκτόνος - Θεσσαλονίκη: Τι γράφει στο σημείωμα «ομολογίας» του ο δράστης
thess_mitroktonos_xr
Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου που έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι της μητέρας του και πάτησε τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα η 71χρονη να βρει ακαριαίο θάνατο στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες ώρες δηλαδή αφότου η γυναίκα εντοπίστηκε σχεδόν με διαλυμένο κρανίο στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι που ζούσε ο φερόμενος ως δράστης με την μητέρα του και, μεταξύ άλλων, εντόπισαν ένα ιδιοχειρο σημείωμα του άντρα που παραδέχονταν ότι δολοφόνησε την 71χρονη και εξηγούσε τους λόγους που προχώρησε σε αυτήν την πράξη, ζητώντας συγνώμη.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crohiaxug3eh)


Σύμφωνα με πληροφορίες, σε μερικές από τις λέξεις που έγραψε στο σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί, ο 34χρονος ανέφερε ότι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα αλλά και ότι η μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, κάτι το οποίο φέρεται να ήταν και ο λόγος που σκότωσε την 71χρονη. Άνθρωποι πάντως που τους γνωρίζουν πολλά χρόνια από τη γειτονιά τους στη Χαλκηδόνα, μιλούν για δύο ανθρώπους που ήταν ήσυχοι και δεν έδειχναν σε κανέναν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα αφού είχαν σχεδόν καθημερινή επαφή μαζί τους και ο 34χρονος εργάζονταν μέχρι πρόσφατα σε μια γνωστή εταιρεία της Θεσσαλονίκης.

Μέχρι και αυτήν την ώρα ο άντρας που ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ως ο δράστης του άγριου εγκλήματος, δεν έχει εμφανιστεί στις Αρχές, ούτε έχει εντοπιστεί πάρα τις επισταμένες έρευνες, ενώ ο φόβος να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα μετά και την αξιολόγηση του σημειώματος, παραμένει υπαρκτός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cro5agza0ga1)
Κλείσιμο



Μπήκε στο αυτοκίνητο και έκανε βόλτα με την μητέρα του μία ημέρα πριν την σκοτώσει


Η τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας είναι συγκλονισμένη από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή τους και όσοι γνώριζαν τον γιο και την μητέρα αναφέρουν ότι ουδέποτε είχαν απασχολήσει με καβγάδες ή τσακωμούς που θα μπορούσαν να τους προκαλέσουν ανησυχία. «Μένω ακριβώς απέναντι, μας χωρίζει ένας δρόμος. Η μητέρα και ο Βασιλάκης ήταν ήσυχοι άνθρωποι, το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα, εργάζονταν και πότε δεν τους είχαμε ακούσει να μαλώνουν. Μας έχουν κοπεί τα πόδια», ανέφερε γείτονάς της οικογένειας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μητέρα και γιος, μία ημέρα πριν τη δολοφονία, μπήκαν μαζί στο λευκό αυτοκίνητο για να πάνε για ψώνια στο διπλανό χωριό, κάτι το οποίο έκαναν συχνά μαζί.

Όσον αφορά το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο 34χρονος, η γειτονιά στην οποία ζούσε στην Χαλκηδόνα, γνώριζε από τον ίδιο ότι το είχε αγοράσει πριν από περίπου έναν μήνα για να αντικαταστήσει το παλιό του όχημα.

«Τελευταία φορά τους είδα εχθές το πρωί (σ.σ.: τη Δευτέρα) και δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο. Ποτέ δεν τους είδα να μαλώνουν, μας έχουν κοπεί τα πόδια σε όλη τη Χαλκηδόνα», σημειώνει ο γείτονας.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη, ο άντρας είχε σταματήσει να εργάζεται από την εταιρεία που τον απασχολούσε έως πρόσφατα, ενώ διατηρούσε δεσμό με μια γυναίκα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε ο φίλος του, Σάκης Μπρεντάκης, ο πατέρας του 34χρονου είχε χάσει τη ζωή του πριν μερικά χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό, φέρεται να έκανε τη μητέρα του δράστη και θύμα της δολοφονίας, να κλειστεί στον εαυτό της και λίγο καιρό αργότερα να αντιμετωπίσει ψυχολογικά προβλήματα, κάτι το οποίο αναφέρει και ο κατηγορούμενος στο ιδιοχειρο σημείωμα που άφησε στο σπίτι τους.

Δείτε βίντεο: Μητροκτόνος - Θεσσαλονίκη: Τι γράφει στο σημείωμα «ομολογίας» του ο δράστης
Μητροκτόνος - Θεσσαλονίκη: Τι γράφει στο σημείωμα «ομολογίας» του ο δράστης


Ειδήσεις σήμερα

Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα στη Βούλα - Τρεις τραυματίες

Ντόναλντ Τραμπ: Δήλωσε «not guilty» για 34 κατηγορίες στο δικαστήριο του Μανχάταν

Survivor All Star: Η 4η υποψήφια προς αποχώρηση και το... μπλε καζάνι που βράζει - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης