Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο φαρμακοποιός και παίκτης των Κόκκινων δήλωσε αρχικά για το χθεσινό συμβούλιο του νησιού και την επίθεση του Καραγκούνια στον Νίκο Μπάρτζη: «O Tάκης στην ιδέα και μόνο ότι θα βγει υποψήφιος, στην ιδέα μόνο της παραμικρής υπόνοιας να φύγει, γινεται έξαλλος. Τον έπιασε ένα παραλήρημα και μια επιθετική διάθεση απέναντι στον Νίκο».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cr6bt8tqcpht)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχόλιο του Τάκη Καραγκούνια ότι ο ίδιος είναι «πελάτης» του στα αγωνίσματα. «Τάκη μου αφού είμαι πελάτης σου, γιατί έχασες με τόσο μεγάλη διαφορά από εμένα; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης γιατί δεν με ματσάρεις; Τάκη μου, αφού είμαι πελάτης σου, γιατί λες συνέχεια στην ομάδα σου πόσο έχω ανέβει αγωνιστικά και δεν έχω καμία σχέση με το δικό μας Survivor;», είπε αρχικά.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Και πότε έγινα πελάτης σου, τώρα που κινδυνεύεις να ακούσεις το όνομά σου και να χάσεις και σήμερα;».
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.