Ο Σπύρος Μαρτίκας δήλωσε ενοχλημένος που οι Μπλε δεν ψηφίζουν τον Βασάλο, ενώ δεν φέρνει σημαντικές νίκες στην ομάδα του και λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας του είπε:
«Eγώ και ο Κώστας ψηφιζόμαστε και μάλιστα, ελαφρά τη καρδία. Είτε εγώ, είτε ο Κώστας. Εσύ Κωνσταντίνε μου αν δεν φέρεις πόντους και συνεχίζεις να μη φέρνεις πόντους, γιατί δεν παίζεις μόνο με τον Σάκη, έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά εσένα με εμάς; Εσύ δηλαδή δεν θα ψηφίζεσαι;».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqohqa02wgc9)
Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τότε, του απάντησε πως προσωπικά δεν τον ενδιαφέρουν τα αγωνίσματα, αλλά μόνο το «ριάλιτι». Εξήγησε μάλιστα, πως αυτό είναι και το μόνο που περιμένει από εκείνον η ομάδα του, οπότε δεν ενοχλείται από τις ήττες του.
«Εγώ καταρχάς έχω έρθει για το ριάλιτι εδώ μέσα και όχι για τα αγωνίσματα. Οπότε, η ομάδα μου με κρατάει μόνο για να τους χαροποιώ εδώ μέσα, όχι για τα αγωνίσματα», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε, βλέποντας τον Μαρτίκα να διαμαρτύρεται: «Η ομάδα μου το σέβεται και δεν με ψηφίζει. Ποιο είναι το πρόβλημά σου με αυτό; Έχω έρθει για το ριάλιτι ξεκάθαρα εδώ πέρα».
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.