Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα για τις συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο: «Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

Survivor All Star - Καρολίνα Καλύβα για τις συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο: «Δεν έχω να απολογηθώ για κάτι»

Το μήνυμα του Γιώργου Λιανού στους δύο παίκτες, οι απαντήσεις τους και η «υπενθύμιση» της Ασημίνας για τη σχέση της Καρολίνας εκτός παιχνιδιού

survivor-all-star__1_
Από το χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο Survivor All Star δεν έλειψαν οι εντάσεις, αφού ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τις κρυφές συναντήσεις του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει τους κανόνες της παραγωγής και ζήτησε από τους παίκτες να εξηγήσουν τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

«Παίκτες αντίπαλης ομάδας δεν μπορούν να παραβρεθούν παρά μόνο στο στίβο μάχης και στα συμβούλια και δεν πρέπει να φεύγουν εκτός ορίων της ζούγκλας που έχει θέσει η παραγωγή. Η Καρολίν Καλύβα και ο Μάριος-Πρίαμος συναντήθηκαν σε καλύβα παλιού survivor που είναι εκτός ορίων», είπε ο παρουσιαστής.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpz1wg7ejk7d)


Τον λόγο πήρε πρώτη η Καρολίνα και με εμφανή αμηχανία δήλωσε: «Ναι, έγινε αυτό. Βρεθήκαμε με τον Μάριο. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν έχω να απολογηθώ για κάτι. Ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια και απλώς βρεθήκαμε σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό».

Στη συνέχεια, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης υπερασπίστηκε κι εκείνος τον εαυτό του, λέγοντας: «Αν φύγω από την καλύβα μου και μπω στη ζούγκλα για να ψάξω καρύδες ή να συναντήσω κάποιον, δεν θεωρώ ότι έκανα κάποια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό, ούτε να πάω σε καμιά πόλη, ούτε να πάρω φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Εκείνη που πήρε θέση μάλιστα, σχετικά με το ειδύλλιο τους ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Όπως φαίνεται, η παίκτρια γνωρίζει για τον δεσμό της Καρολίνας με τον Μπο και της ζήτησε να μην τον εκθέσει.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpz23b3u02pd)

«Eπειδή γνωρίζω τι προσωπική σχέση έχει έξω η Καρολίνα και τυχαίνει να είναι και φίλος μου, απλά θα ήθελα να μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε, με την Καρολίνα να απαντά: «Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα, νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν, οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ».



Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης