Το ίδιο έκπληκτος έδειξε να είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πρώην σύντροφος της Βαλαβάνη, η οποία αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, έπεσε στην αγκαλιά του.
Με αφορμή αυτό, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το τρυφερό τετ α τετ των δύο παικτών την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».
Ανάμεσα σε όσα είπε, ο παρουσιαστής σχολίασε: «Οι άλλοι γιατί έκαναν σαν να χώρισαν προχθές; Δεν μπορώ να μπω στο τρυπάκι του αν έχουν χωρίσει, βαριέμαι έχω και προσωπική ζωή. Είπε “να φέρεις την κούπα στο σπίτι, ποιο σπίτι”; Παιδιά το περιμένατε εσείς να βγει η Βαλαβάνη. Εγώ εκείνη τη στιγμή ήθελα ένα κοντινό στον Κώστα Παπαδόπουλο που μας έχει πρήξει με τα follow και τους followers. Τι είπε ο Νικολάκος, άλλο followers άλλο φανς».
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.