Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων μοιράστηκε και μία εμπειρία που έζησε, κατά το παρελθόν, στο Παρίσι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός εξιστόρησε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην πόλη του Φωτός, λέγοντας ότι η Τζόυς Ευείδη ήθελε απεγνωσμένα να βγει το βράδυ να διασκεδάσει, ενώ η υπόλοιπη παρέα ήταν αρκετά κουρασμένη.
«Θυμάμαι που είχα ψωνίσει vintage δαντέλες από το Παρίσι και είχα κάνει και τα μαλλιά μου κοτσιδάκια με τριαντάφυλλα. Τους είχε πιάσει η μουντρουχιά, που να τρέχουμε και τέτοια. Αλλά λυσσάξατε τελικά» παραδέχτηκε η ηθοποιός.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cozuy1cxbp1d)
Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τα ζώα, την ευαισθησία που έχει, κάτι που φανερώνει δημόσια, μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram.
«Έχω κάνει όσα μου επιτρέπει η δουλειά και ο προσωπικός μου χρόνος. Προσπαθώ σε αυτή τη χώρα που έχει τεράστιο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα, να γίνει κάτι. Προσπαθώ να πείσω τον κόσμο να υιοθετήσουν ζώα και όχι να αγοράζουν. Με έχουν ρωτήσει εάν έχω βγάλει λεφτά από την ενασχόλησή μου με τα ζώα, είναι ανοιχτή πληγή. Μιλάμε για πατριαρχία, τι να λέμε για τα ζώα; Ψιλά γράμματα. Τα ζώα στην Ελλάδα είναι αναλώσιμα» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.