Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έδωσε το παρών σε μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.
Η χορεύτρια έκανε τις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο σημείο και μίλησε τόσο για την πρόταση γάμου που δέχτηκε στο παρελθόν και απέρριψε, όσο και για την επιλογή της να μη βγαίνει με άνδρες που θα της ζητήσουν να πληρώσουν μισά-μισά τα χρήματα στα ραντεβού τους.
«Ήταν ένα μονόπετρο που όντως με είχε συγκινήσει γιατί ήταν μια σχέση χρόνων αλλά δε το δέχτηκα γιατί θεωρώ ότι κάποιες σχέσεις φαίνονται από την αρχή, αν πρόκειται να κρατήσουν σε βάθος χρόνου ή όχι. Μου έκανε πρόταση γάμου γονυπετής. Όταν είπα όχι, μου είπε “βρε, Μαρίνα”… Ήξερα ότι δεν ταιριάζει στη ζωή μου ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Κάποια στιγμή χωρίσαμε» ανέφερε αρχικά η Μαρία Λαμπροπούλου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cox2cx809twh)
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Είμαι της παλιάς σχολής, πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνει ο άντρας. Δεν έχει τύχει να βγω με κάποιον και να μου πει να πληρώσουμε μισά – μισά γιατί δεν επιλέγω τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου. Το μισά – μισά μου φαίνεται πολύ φοιτητικό. Ούτε στα φοιτητικά μου χρόνια αυτό. Αν θελήσω εγώ να κάνω την κίνηση, θα πάω μόνη μου μέσα χωρίς να το καταλάβει και θα πληρώσω».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών