Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κριτής του DWTS μιλά για τον χαμό του πρώην συντρόφου της μπροστά στα μάτια του γιου της

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η κριτής του DWTS μιλά για τον χαμό του πρώην συντρόφου της μπροστά στα μάτια του γιου της

Η χορεύτρια που έγινε γνωστή από το «3,2,1» ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής της

Marina_Lampropoulou
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η χορεύτρια και κριτής του DWTS που γνωρίσαμε μέσα από το «3,2,1 ΑΝΤ1», τη δεκαετία του ’90, μίλησε για τη ζωή τη της, τον γάμο της, τη μετακόμιση στην Καβάλα, τον γιο της, αλλά και την μεγάλη απώλεια όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο πρώην σύντροφός της.

Μιλώντας για την καριέρα της και το ξεκίνημά της Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε: «Έχω περάσει αρκετά, δόξα το Θεό. Από μικρή ήμουν ταγμένη στον χορό. Θυμάμαι τη μαμά μου να χορεύει, ήμασταν καλλιτεχνική οικογένεια. Από μικρή έλεγα ότι θέλω να γίνω δασκάλα χορού και χορεύτρια. Αυτά έγινα. Στο “3,2,1” βρέθηκα επειδή ήμουν κολλητή της κόρης του παραγωγού. Ήταν ένα μεγάλο εισιτήριο για μένα για να με γνωρίσει ο κόσμος και να ανοίξω μια σχολή χορού. Ήταν οι χρυσές εποχές της τηλεόρασης τότε. Έκανα τότε ένα guest και ήταν μεγάλα τα ποσά που έδιναν, πολύ έντονο».

Ο αιφνίδιος θάνατος του πρώην άνδρα της μπροστά στα μάτια του γιου της
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου αναφέρθηκε στο γεγονός που έχει σημαδέψει τη ζωή της καθώς πριν από έξι χρόνια ο πρώην σύντροφός της έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

«Γνωριστήκαμε στην Αθήνα, ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε και εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων έπρεπε να φύγει εκτός Ελλάδος, αποφάσισα και εγώ να ακολουθήσω. Πηγαίνω στην Καβάλα. Ήταν πρωτόγνωρο όλο αυτό αλλά ζούσα τόσο όμορφα εκεί. Έκανα δυο σχολές χορού εκεί. Αγάπησα και έγινε και το παιδάκι μας. Όταν ήρθε στη ζωή ο γιος μου, αποφάσισα να μείνω μόνιμα στην Καβάλα και σταμάτησα να πηγαινοέρχομαι στην Αθήνα. Εκεί πια το 2016, ο σύντροφός μου φεύγει από τη ζωή, τον βρήκε ο γιος μου. Είχαμε χωρίσει τότε. Δεν υπάρχει αυτό, άστο…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chg7xu949p95-se)


Ο γιος μου τον βρήκε στο κρεβάτι, τότε ήταν μόλις 6 ετών και μόνος του σε μια ξένη χώρα. Τη στιγμή που το άκουσα, σαφέστατα κατέρρευσα. Ο γιος μου ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Περάσαμε δύσκολα, περνάμε δύσκολα, προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε πραγματάκια έτσι ψυχικά. Είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι. Προσπαθώ το γκρι να το κάνω προς το ροζ. Προσπαθώ να του περνάω τη θετική μου ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός. Μετά τον θάνατο του πρώην άντρα μου έμεινα στην Καβάλα και το πάλεψα για δύο χρόνια. Ασχολήθηκα με χορογραφίες ΑΜΕΑ» εξομολογήθηκε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

H Μαρίνα Λαμπροπούλου απάντησε και πώς αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια που δέχεται ως η σκληρή της κριτικής επιτροπής;

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chg804ogdtq1-se)



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά… στην τσέπη βάζουν οι τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Τηλεκπαίδευση σήμερα στα σχολεία - Τι ισχύει για τα πανεπιστήμια

Ανοίγει πλήρως η Αττική Οδός στις 8 το πρωί -Διέλευση χωρίς διόδια ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης