Μαρία Μπακοδήμου για τηλεθέαση: «Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο»
«Και εγώ και η ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει το καλύτερό μας, μόνο λυπόμαστε» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια
Η Μαρία Μπακοδήμουέκανε τις δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τo «Γεια σου», που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ.
Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, στις αλλαγές και στο λεγόμενο live casting, που γίνεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, προκειμένου να υπάρξουν αλλαγές ή και προσθήκες.
«Πρώτη φορά βλέπω να δουλεύουμε τόσο πολύ και να αποδίδει τόσο λίγο. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και τα πράγματα θα πάνε καλά. Όταν έχουμε δουλέψει κι έχουμε προσπαθήσει να δημιουργήσουμε αυτή τη συνταγή που συμφωνήσαμε, κι εγώ και η ομάδα πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει το καλύτερό μας, μόνο λυπόμαστε. Αν δεν είχαμε κάνει το καλύτερό μας και δεν είχαμε δουλέψει, εκεί θα ήταν κάτι πιο βαρύ για μένα» δήλωσε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cont0pujv1vl)
Όσον αφορά στις αλλαγές της εκπομπής και το live casting, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Δεν έχουμε δει ακόμα πολλές. Έρχονται πρόσωπα που αγαπάμε και θα θέλαμε να δούμε έτσι κι αλλιώς στην εκπομπή και ενδεχομένως κάποια από αυτά, αν και εκείνα είναι διαθέσιμα, μπορεί και να μας ταιριάξουν. Δεν είναι ακριβώς δοκιμαστικά».
Η συνεργασία της Cooltrends με την Parfois αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μεθοδικής ανάπτυξης βασισμένης στη συνέπεια, την ωριμότητα και τα μετρήσιμα αποτελέσματα