Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Σολωμού: Τρικυμία εν κρανίω, δεν είναι ωραίο να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις

Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Σολωμού: Τρικυμία εν κρανίω, δεν είναι ωραίο να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις

«Όταν βγήκε ο Σπαλιάρας και είπε ότι έχει πάει με τέσσερις χιλιάδες γυναίκες, βγήκαμε και τον ξεσκίσαμε» ανέφερε ο παρουσιαστής

Liagas-Solomou__2_
Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την πρωινή εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίασε τα όσα είπε η Μαρία Σολωμού στο podcast της, αναφορικά με την εγκυμοσύνη και τις παράλληλες σχέσεις που είχε κατά το παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Σολωμού ανέφερε τις προάλλες: «Τότε που είχα πει για την εγκυμοσύνη ότι είναι η χειρότερη περίοδος της γυναίκας, δεν υπήρξε ούτε ένας δημοσιογράφος να πει “τι εννοεί αυτή;”. Υπήρχε μόνο λαϊκή κατακραυγή, με τηλεφωνικές επικοινωνίες από αγνώστους, να αποφασίζουν πόσο κακή μάνα μπορεί να είμαι. Ήταν μόνο χαστούκια αλλεπάλληλα. Έβλεπα στο δρόμο εγκυμονούσες, οι οποίες με κοιτούσαν περίεργα και έλεγα με μισούν. Μετά από καιρό μού έπιαναν το χέρι στο δρόμο και μου έλεγαν “μπράβο”, μυστικά».

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Έχουμε βρεθεί όλοι στη δεκαετία να είμαστε με 3-4 και να μην ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε. Από τη στιγμή που δεν κάνω κάτι παράνομο και τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, ποιος θα έρθει να μου πει τι και πώς; Είναι σοβαρά αυτά τα στερεότυπα. Φοράει σορτσάκι; Είναι πουτ@@@α!» και συνέχισε «Αν έχεις τη διάθεση να έχεις 100 συντρόφους, θα έχεις 100 συντρόφους. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι άλλο οι άντρες και άλλο οι γυναίκες. Τι θα μου πεις; Ότι δεν δικαιούται μια γυναίκα να έχει παραπάνω από δύο ή τρεις συντρόφους σε κάποια φάση της ζωής της».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coegnea2ia49)

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και σχολίασε για την ηθοποιό: «Τρικυμία εν κρανίω. Μαρία μου αγαπημένη, που είσαι πανέξυπνη, υπεραταλαντόυχα και πολύ ωραία γυναίκα, όταν βγήκε ο ταλαίπωρος ο Τατσόπουλος και είπε ότι έχει “μπιπ” τη μισή Αθήνα, έπεσε όλο το πανελλήνιο και το ξέσκισαν. Όταν βγήκε ο συμπαθής Γιάννης Σπαλιάρας και είπε ότι έχει πάει με τέσσερις χιλιάδες γυναίκες, βγήκαμε όλοι και τον ξεσκίσαμε. Δεν είναι ωραίο, είτε είσαι άνδρας, είτε είσαι γυναίκα να βγαίνεις και να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις. Για το κομμάτι της εγκυμοσύνης είμαι μαζί της».


Ειδήσεις σήμερα:

8 φορές ισόβια, 50 χρόνια κάθειρξη και 327.000 ευρώ χρηματική ποινή στον «ψευτογιατρό»

Τι είναι το κοτόπουλο... χωρίς κοτόπουλο - Η γεύση και πώς «καλλιεργείται»

Μηταράκης: Έχουμε όρια απέναντι στον Ερντογάν - Είναι αυτονόητο ότι «δεν θα έρθουν βράδυ»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης