Cobra Kai: Η έπαυλη του «Ντάνιελ Λαρούσο» είναι διαθέσιμη... προς ενοικίαση

Cobra Kai: Η έπαυλη του «Ντάνιελ Λαρούσο» είναι διαθέσιμη... προς ενοικίαση

Το ακίνητο προσφέρεται στην τιμή των 100 δολαρίων ανά ώρα

Cobra_kai__2
Η έπαυλη του «Ντάνιελ Λαρούσο» από το «Cobra Kai» είναι πλέον διαθέσιμη... προς ενοικίαση.

Οι θαυμαστές της επιτυχημένης σειράς του Netflix, με ένα μεγάλο χαμόγελο υποδέχτηκαν την είδηση, η οποία έγινε γνωστή, όταν μια πλατφόρμα ανάρτησε το πολυτελές σπίτι βάζοντας του τον τίτλο «Cobra Kai Mansion».

Οι λάτρεις του spinoff του Karate Kid, πρόκειται να απολαύσουν τους χώρους, στους οποίους κινήθηκαν οι ηθοποιοί της δημοφιλούς σειράς.

cobra_kai_

Η έπαυλη, όπου έγιναν τα γυρίσματα βρίσκεται στην Ατλάντα της Τζόρτζια και έχει μία πισίνα με θαλασσινό νερό, ομπρέλες, ξαπλώστρες, τραπέζια για μεσημεριανό γεύμα, ψησταριά και φούρνο που περιλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης, η οποία αγγίζει τα 100 δολάρια ανά ώρα. Επιπλέον ανέσεις στο πολυτελές ακίνητο, όπως για παράδειγμα η χρήση του τζακιού, προστίθενται στο ποσό. 

Κλείσιμο
Η βίλα της σειράς δεν ήταν όμως μονάχα το μέρος, όπου ζούσε ο Ντάνιελ Λα Ρούσο, το οποίο υποδύθηκε ο Ραλφ Μάτσιο, με την οικογένειά του, ήταν και το μέρος στο οποίο διαδραματίστηκαν μερικές από τις πιο σημαντικές σκηνές της σειράς. Οι μάχες ανάμεσα στον Λα Ρούσο και τον Τζόνι Λόρενς, τον οποίο ενσάρκωσε ο Γουίλιαμ Ζάμπκα, είναι κάποια από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην οικία. 

Παρά το γεγονός, ότι στο Cobra Kai, εκτυλίχθηκαν πολλά πάρτι στη λαμπρή έπαυλη, οι ενοικιαστές έχουν θέσει ως ρητό και απαράβατο κανόνα, πως η οργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης απαγορεύεται.  

Το «Cobra Kai» διαδραματίζεται 30 χρόνια μετά το Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ του 1984 ενώ συνεχίζεται η αναπόφευκτη διαμάχη ανάμεσα στον Ντάνιελ Λαρούσο (Ραλφ Μάτσιο) και τον Τζόνι Λόρενς (Γουίλιαμ Ζάμπκα).

Cobra Kai Season 5 Trailer

Το σπίτι του Cobra Kai
Η Villa Oasis, όπως πραγματικά ονομάζεται, δεν έχει στο ιστορικό της μόνο τα γυρίσματα του Cobra Kai, αντιθέτως πίσω από τους τοίχους κρύβεται μία ενδιαφέρουσα ιστορία.

Το ακίνητο ιδρύθηκε το 1969 και ο αρχικός ιδιοκτήτης, οργάνωνε πολύ συχνά πολυτελή πάρτι, με καλεσμένους μάλιστα κάποιους από τους Προέδρους των ΗΠΑ. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στη βίλα, έκλειναν εκείνη την περίοδο από τις μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες παρείχαν ασφάλεια στα σημαντικά πρόσωπα που «ξεφάντωναν» εντός της πολυτελούς οικίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Βουλή το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προβλέπει αυξήσεις σε συντάξεις και νέα ρύθμιση οφειλών

Τραγωδία στα Σπάτα: Άφαντοι οι συνεπιβάτες του 22χρονου Τζακ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι χώρες της G20 που απέφυγαν να καταδικάσουν την εισβολή του Πούτιν












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης