Η προτελευταία μέρα στη βίλα τουLove Island βρίσκει τα τέσσερα ζευγάρια να κάνουν τον απολογισμό τους αλλά και όνειρα για το μέλλον, απόψε στις 23.00 στον ΣΚΑΪ.
Η μέρα στην Τενερίφη ξεκινά ονειρικά για τα κορίτσια που απολαμβάνουν ένα πρωινό-έκπληξη φτιαγμένο από τα αγόρια τους. Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι ερωτήσεων ακολουθεί και οδηγεί σε ένα ξεχωριστό έπαθλο!
Οι Islanders αναπολούν στιγμές τους από το παιχνίδι και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ο Φάνης θέλει να δει πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει και εκτός παιχνιδιού η σχέση του με τη Νίκη ενώ τα σχέδια του Γιώργου Γ. για την Αναστασία φτάνουν μέχρι και ένα χρόνο μετά! Ο Αργύρης πιστεύει πως η σχέση του με τη Μαρία θα μπορέσει να λειτουργήσει και εκτός βίλας παρά την απόσταση.
Δύο ζευγάρια απολαμβάνουν τα ραντεβού τους εκτός βίλας επιστρέφοντας όμως, ένα νέο μήνυμα φτάνει από την Ηλιάνα! Οι Islanders δεν ξέρουν τι να περιμένουν αφού η ζωή στο Love Island είναι απρόβλεπτη! Η love guard του παιχνιδιού έρχεται στη βίλα και φέρνει στους Islanders βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα!
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Υπάρχουν κάποια νέα «spots» που δεν γίνονται γνωστά επειδή είναι trendy, αλλά επειδή απλώς λειτουργούν σωστά. Χωρίς θόρυβο και περιττή προβολή. Το Καφέ «ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.