Ο Ηλίας Βρεττός έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, το βράδυ της Τρίτης 18 Οκτωβρίου, στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου.
Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για ταξίδι του μέλιτος στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του, Αναστασία Δεληγιάννη, ενώ εξομολογήθηκε την επιθυμία του να αποκτήσουν ένα παιδί.
«Πήρα μαζί και τη σύζυγό μου στη Νέα Υόρκη και συνδύασα και τη δουλειά μου, Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, εγώ λέω ότι ήταν ταξίδι του μέλιτος, η Αναστασία λέει ότι ήταν δουλειά. Γυναίκες κλασικά» είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.
Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ο Ηλίας Βρεττός εξομολογήθηκε: «Θα το ήθελα πάρα πολύ. Νομίζω γι’ αυτό παντρεύονται δύο άνθρωποι για να δημιουργήσουν τη δική του οικογένεια. Εύχομαι να μας αξιώσει ο Θεός και να κάνουμε τη δική μας οικογένεια. Αυτά είναι και στο χέρι του Θεού πολλές φορές, δεν είναι μόνο στο δικό μας».
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.