Μία... απρόσμενη συμπεριφορά αντιμετώπισε οΝτέιβιντ Μπέκαμ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την 60χρονη Shams Al-Qassabi στη Ντόχα.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής βρέθηκε εκεί ως το «πρόσωπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου» που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.
Για τις ανάγκες της πρώτης του προωθητικής ταινίας, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρέθηκε με τη σπουδαία μαγείρισσα, η οποία φροντίζει τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ και την κόρη της, Εμάν.
Ωστόσο, ενώ η συνάντησή τους κυλούσε ήρεμα, μια κουβέντα για την LGBTQ κοινότητα που δεν είναι αποδεκτή στο Κατάρ «άναψε τα αίματα» κι έκανε έξαλλη την Εμάν, η οποία τόνισε πως η ομοφυλοφιλία είναι για τα ζώα και όχι για τους ανθρώπους.
«Η ομοφυλοφιλία δεν είναι αποδεκτή στο Κατάρ. Έρχεται σε αντίθεση με την ανθρώπινη φύση, αντίκειται στην επιστήμη και τον πολιτισμό μας. Δεν είμαστε ζώα εδώ», του είπε η νεαρή που εκτελούσε χρέη «μεταφράστριας» ανάμεσα σε εκείνον και τη μητέρα της.
«Ο Θεός μας έχει διαφοροποιήσει από τα ζώα. Μας δημιούργησε ως άνδρες και γυναίκες. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδιά και τους κάνει να φοβούνται τους ανθρώπους του ίδιου φύλου», συμπλήρωσε.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.