Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Χάρη στη Βικτόρια γίνομαι καλύτερος»

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Χάρη στη Βικτόρια γίνομαι καλύτερος»

Οι προκλήσεις της ζωής του, η πηγή δύναμής του και τα νέα βήματα ως πρωταγωνιστής ντοκιμαντέρ: συναντήσαμε στη χώρα μας τον Βρετανό αστέρα και Global Brand Ambassador της Tudor

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
david_beckham_gala_xr
Ενας από τους διασημότερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου και αναμφισβήτητο style icon, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει κρεμάσει από το 2013 τα παπούτσια του, αλλά έχει καταφέρει να μετατρέψει το όνομά του σε μία από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις ακόμα και πρωταγωνιστώντας σε editorials των μεγαλύτερων περιοδικών και καμπάνιες των πιο φημισμένων brands του κόσμου. Μαζί με την επίσης διάσημη και ιέρεια του στυλ σύζυγό του, Βικτόρια, αποτελούν το διεθνές power couple που ξέρει να μεταμορφώνει ό,τι πιάνει σε χρυσό.
david_gala_in__2_

Πρόσφατα, και λίγες μόνο ημέρες πριν τον δούμε να αποτίει φόρο τιμής στη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Nτέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος κρίθηκε το ιδανικό πρόσωπο για να χριστεί και Global Brand Ambassador της ελβετικής ωρολογοποιίας Tudor, βρέθηκε για λίγες ώρες στην Αθήνα ως special guest στην εκδήλωση για το παγκόσμιο λανσάρισμα του νέου καταδυτικού μοντέλου της «Pelagos 39», βασισμένο στην ελληνική ονομασία της ανοιχτής θάλασσας. Στη συνάντηση με τους Ελληνες δημοσιογράφους είναι άνετος και προσηνής: «Υπάρχουν πολλά πράγματα που με δένουν με τη χώρα σας», απαντά σε σχετική μας ερώτηση. «Ας αρχίσω από τα ποδοσφαιρικά. Εχω παίξει πολλές φορές σε αγώνες εναντίον της Ελλάδας, σε κάποιον από αυτούς μάλιστα σημείωσα ένα από τα κορυφαία γκολ της καριέρας μου: το έβαλα στα τελευταία λεπτά του αγώνα και κατάφερε να στείλει την ομάδα μου στο Παγκόσμιο Κύπελο».
david_gala_in__3_
H Ηρώ Βαχάρη, διευθύνουσα σύμβουλος της Rolex Hellas, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Δεν είναι όμως μόνο το ποδόσφαιρο που δένει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με την Ελλάδα: «Θα έχω πάντα όμορφες αναμνήσεις από αυτή τη χώρα. Κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ οικογενειακώς συνειδητοποιούμε ότι η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο, με υπέροχες παραλίες και ίσως τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα που έχω δει στη ζωή μου. Η Βικτόρια ζήλεψε που δεν είχε τη δυνατότητα να βρεθεί κι εκείνη εδώ αυτή τη φορά. Είμαι ευγνώμων που η Tudor μου πρόσφερε τη δυνατότητα να επιστρέψω στη χώρα σας».
david_gala_in__4_

Κλείσιμο
Ο ζωντανός θρύλος των γηπέδων που πρωταγωνιστεί στη διεθνή showbiz είναι λεπτός, εντυπωσιακός και τα χέρια του γεμάτα τατουάζ. Σε δυο-τρία σημεία, μάλιστα, είναι ευδιάκριτη η λέξη «Love». Στην ερώτηση τι τον εμπνέει στην εποχή μας, με έκπληξη τον ακούω να μιλά για τον στενό οικογενειακό του κύκλο: «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Είμαι απίστευτα τυχερός. Eχω τέσσερα παιδιά, τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Η Βικτόρια εργάζεται σκληρά και με εμπνέει να κάνω κι εγώ το ίδιο. Η σύζυγός μου συντελεί στο να γίνομαι όλο και καλύτερος. Το ποδόσφαιρο υπήρξε πάντα όλη μου η ζωή. Οταν το σταμάτησα πριν από περίπου δέκα χρόνια ήθελα να εξακολουθήσω να περνώ στα παιδιά μου το μήνυμα ότι για να επιτύχεις πρέπει να εργάζεσαι. Και μάλιστα σκληρά», εξηγεί.
david_gala_in__5_
Ελένη Σαραντίτη-Πατσέα, Νίκος Πατσέας

Ως παγκόσμιος πρέσβης του brand, ο Ντέβιντ Μπέκαμ διαθέτει μια ολόκληρη συλλογή από τα εμβληματικά ρολόγια Tudor. Με τι κριτήρια αποφασίζει ποιο θα φορέσει κάθε φορά; «Η επιλογή είναι συχνά δύσκολη. Γιατί έχω τρεις γιους, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να μπω στο δωμάτιό μου για να πάρω κάποιο και το συγκεκριμένο που θέλω να λείπει γιατί το έχουν “βουτήξει” τα αγόρια μου!», περιγράφει γελώντας. «Είναι υπέροχα ρολόγια για όλες τις ηλικίες. Είναι εκπληκτικό το ότι τα φοράω εγώ που είμαι 47 ετών, ο πατέρας μου που είναι 75 αλλά και τα παιδιά μου. Η κόρη μου, που είναι 11 ετών, λατρεύει το νέο μοντέλο, το “Pelagos”. Πριν από λίγες ημέρες μού είπε και η Βικτόρια ότι κι εκείνη λατρεύει το μαύρο “Pelagos”, παρότι το βρίσκει λίγο μεγάλο. “Καλά, περίμενε μερικούς μήνες και θα χαρείς”, της απάντησα».
david_gala_in__6_
Ιωάννα Κοροπούλη-Γονέου, Ιωάννα και Κοκό Μαρτίνου
david_gala_in__7_
Θανάσης Σοφιανός, Βασίλης Καίσαρης

Στην επισήμανση ότι εκτός από παγκόσμιο ίνδαλμα των γηπέδων αποτελεί ταυτόχρονα και την επιτομή του «very british» όσον αφορά στο στυλ, χαμογελά. «Το βρετανικό στυλ είναι δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι εμείς οι Βρετανοί έχουμε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο σε ό,τι κάνουμε. Περπατώντας στο Λονδίνο βλέπεις τόσο διαφορετικούς ανθρώπους, από νέους μέχρι ηλικιωμένους, με διαφορετικό στυλ και καταπληκτικά ρούχα. Μεγάλωσα στο ανατολικό και στο κεντρικό Λονδίνο και διατηρώ έντονα κάποιες εικόνες. Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η βασιλική φρουρά, τα φανταστικά εστιατόρια... Περπατώντας, για παράδειγμα, στη Savile Row μπορείτε να δείτε καταπληκτικά μαγαζιά που υπάρχουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια και είναι πολύ ξεχωριστά. Το Λονδίνο είναι μια πολυπολιτισμική πόλη που προσφέρει ένα μοναδικό lifestyle και πολλοί από τους σχεδιαστές μας εμπνέονται από τη διαφορετικότητα που κυριαρχεί».
david_gala_in__8_
Βαγγέλης Σεραφείμ, Γιάννης Γκόφας, Κώστας Καίσαρης
david_gala_in__9_
Ελένη Σαραντίτη-Πατσέα, Αλεξάνδρα Ποταμιάνου

Μπροστά & πίσω από την κάμερα

Τα τελευταία χρόνια ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει καταστήσει σαφή την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την παραγωγή περιεχομένου τηλεόρασης και κινηματογράφου και γι' αυτό ίδρυσε τη δική του εταιρεία παραγωγής στο Λονδίνο, το Studio 99. Με τη στρατηγική κίνηση να ιδρύσει και την ποδοσφαιρική ομάδα Ιντερ Μαϊάμι επεκτάθηκε στην αμερικανική αγορά, ενώ η φιλία του με τον Τζέιμς Κόρντεν μας έχει χαρίσει μερικά σπαρταριστά τηλεοπτικά στιγμιότυπα μέσα από το «Late night show».
david_gala_in__10_
Στάλω Χατζηιωάννου, Χριστιάνα Καίσαρη
david_gala_in__11_
Ιρις Παπαδογιαννάκη

Τώρα ετοιμάζεται να παρουσιάσει την υλοποίηση της συμφωνίας με την Disney+ για μια σειρά ντοκιμαντέρ στα οποία ο ίδιος καθοδηγεί μικρές ποδοσφαιρικές ομάδες που βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. «Eίμαι ενθουσιασμένος μ' αυτή την κινηματογραφική μου δραστηριότητα. Δούλεψα με την Disney+ σε αυτό το πρόγραμμα και επέστρεψα στο ανατολικό Λονδίνο και σε ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στο οποίο μεγάλωσα παίζοντας. Ανέλαβα την ομάδα Westward lions που αγωνιζόταν χωρίς νίκες στο πρωτάθλημα και κινδύνευε με υποβιβασμό, οπότε απέκτησα μια στενή σχέση μ’ αυτά τα νέα παιδιά πηγαίνοντας τόσο στην προπόνηση όσο και στα σπίτια τους προκειμένου να τα βοηθήσω. Μ’ αυτό το υλικό δημιουργήσαμε ένα ολόκληρο ντοκιμαντέρ που θα βγει σύντομα στον αέρα. Είναι κάτι που μου αρέσει να κάνω. Μου αρέσει που συνεργάζομαι με αγόρια τα οποία παίζουν στο ίδιο πρωτάθλημα που αγωνιζόμουν κι εγώ κάποτε, όταν ήμουν στην ηλικία τους. Ελπίζω να το απολαύσετε».
david_gala_in__12_
Θωμάς και Νάντια Σκαπέρδα
david_gala_in__1_
Χαρά και Αρης Μίχας

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έδειξε από πολύ μικρός ότι είναι πρόθυμος να αγωνιστεί για ό,τι τον παθιάζει και τα κατέκτησε όλα: προσωπική ευτυχία, δόξα, χρήμα. «Κάθε πρόκληση στη ζωή μου, σε όλα τα επίπεδα -προσωπικό ή επαγγελματικό– για μένα αποτελεί αφορμή για ακόμη μία εξερεύνηση των δυνατοτήτων μου. Ανυπομονώ για τις επόμενες προκλήσεις με τις οποίες θα έρθω αντιμέτωπος», καταλήγει .

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμοί, εμπόριο ναρκωτικών και ληστείες: Η εγκληματική δράση των 22 συλληφθέντων της Πολυτεχνειούπολης

Βασίλης Καραμητσάνης: Ο άρχοντας του animation

Διπλό «ράπισμα» Αθήνας και Στέιτ Ντιπάρτμεντ στον Ερντογάν - Στο στόχαστρο των Τούρκων και οι ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ