Χριστίνα Παππά: Η συγκίνηση για τον ερχομό της εγγονής της -«Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί»

Χριστίνα Παππά: Η συγκίνηση για τον ερχομό της εγγονής της -«Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί»

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της ηθοποιού

Pappa
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Άννα Μπεζάν και γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης Παππάς, καθώς μόλις χθες 25 Σεπτεμβρίου, έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις «8 λέξεις» γέννησε την κόρη της με καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Η γιαγιά πλέον, Χριστίνα Παππά, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό μας» και δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της για τον ερχομό της εγγονής της.

«Υγεία ευλογία και τύχη να έχει το μωράκι. Τυχερό να είναι. Αισθάνομαι υπέροχα. Η Άννα είναι μια χαρά, πολύ δυνατή. Κλαίγαμε 24 ώρες όλοι μαζί αγκαλιά. Είναι κάτι το απίστευτο, κρίμα που δε μπορείτε να με δείτε. Είναι άλλο πράγμα, σαν να έχω ξανανιώσει. Είναι πανέμορφη, μια κούκλα».

«Νόμιζα ότι κρατάω στην αγκαλιά μου άγγελο. Είναι ειλικρινά δυο φορές παιδί μου. Σε κάθε καλό ή άσχημο, είσαι με την οικογένεια. Όταν με το καλό βγουν από το νοσοκομείο και πάνε σπίτι, έτσι και αλλιώς με έχουν ζητήσει και οι ίδιοι για βοήθεια» συνέχισε η Χριστίνα Παππά.

«Δεν είμαι η παρεμβατική πεθερά που θα πάω με το ζόρι. Το γιαγιά δε μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, προτιμώ το Χριστίνα. Όπως ο Δημήτρης τη μητέρα μου δε τη φωνάζει γιαγιά. Το γιαγιά που γίνομαι είναι μεγάλη χαρά, αλλά μου αρέσει να με φωνάζει Χριστίνα. Η χαρά είναι μεγάλη, δε φαντάζεστε το κλάμα και τη συγκίνηση» είπε συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn651l0jn7vd)
Κλείσιμο


Σε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η Άννα Μπεζάν είχε αναφέρει για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού: «Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, έπαθα κρίση πανικού. Το έμαθα με ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης. Είχα 5 μέρες καθυστέρηση, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Όταν άρχισαν, όμως, να μου μυρίζουν αγαπημένες μου τροφές, όπως το μπέικον, τότε άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις στον νου. Έκανα το τεστ και όταν βγήκε θετικό σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης εκείνη την ώρα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Του έστειλα σε φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και…».

Από την άλλη ο Δημήτρης Παππάς είχε τονίσει: «Έμεινα παγωτό! Περίμενα την Άννα να έρθει με το αεροπλάνο στην Αθήνα γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει μεγαλώσει. Και εκεί που περίμενα κάποιο μήνυμα σχετικά με την πτήση της, βλέπω το τεστ σε φωτογραφία και της λέω: “Έλα! Μου κάνεις πλάκα!”. Και μου απαντά: “Όχι, Δημήτρη, δεν αστειεύομαι, δεν είναι κάτι για το οποίο θα έκανα πλάκα”».

Ειδήσεις σήμερα
Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Τελειώνουν τα «θαύματα» του παπα-Δημήτρη;
Ρωσία: 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής στρατολόγο - «Κανείς δεν θα πάει στον πόλεμο» - Δείτε βίντεο
Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης