Συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Παππάκαι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο να φτιάξει ξανά τη ζωή της, αλλά και στην εμπειρία της στοAsia Express.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει έναν τρίτο γάμο.
«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά με τίποτα δεν θα γίνει τρίτος γάμος. Συμβίωση ίσως να έκανα, γάμο αποκλείεται. Έχω τόσο καλούς φίλους, που δεν θέλω σύντροφο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι μόνη μου, έχω την οικογένειάμου, έχω τον Νίκο Γεωργιάδη, τη μαμά μου, την ανιψιά μου, τις γάτες μου», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn3o0kwqurj5)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο Asia Express που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου. Η ίδια πήγε στην Ασία με τον γιο της, Δημήτρη και μίλησε για την εμπειρία τους εκεί.
«Μας έγινε πολύ νωρίς η πρόταση. Ήξερα ότι ο Δημήτρης δεν μπορεί την τηλεόραση και νόμιζα πως θα πει όχι, αλλά τελικά του άρεσε το παιχνίδι και είπε το "ναι"», δήλωσε.
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cn3nb993zogx)
«Γνωρίζει την Άννα και μου λέει ότι δεν πάμε, οπότε λέω εντάξει. Τελικά, η Άννα του είπε να πάμε και ότι θα κάνει καλό και για τη δουλειά μας και την προβολή μας», συμπλήρωσε η ηθοποιός.
Τέλος, σημείωσε: «Ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες, αλλά ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι».
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.