Μύκονος: Ο «βασιλιάς» του Ιnstagram επισκέπτεται το νησί μαζί με «στρατό» από καλλονές

Μύκονος: Ο «βασιλιάς» του Ιnstagram επισκέπτεται το νησί μαζί με «στρατό» από καλλονές

Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας με το χαρακτηριστικό και διάσημο μαγιό του πάνω στο σκάφος απολαμβάνει τον κυκλαδίτικο ήλιο

dan-bilzerian
Είναι ξεκάθαρο πώς δεν «νοικοκυρεύτηκε» ο εκκεντρικός Νταν Μπιλζέριαν ή  αλλιώς ο βασιλιάς του Instagram, γνωστός για τις εκκεντρικές του αναρτήσεις που τον συνοδεύουν πάντα και παντού νεαρές καλλονές.

Αυτή τη φορά από τη Μύκονο, ξαπλωμένος και περιτριγυρισμένος από περίπου 12 μοντέλα φωτογραφίζεται πάνω στο σκάφος του ενώ βρίσκεται στη Μύκονο. 

Στο Instagram που ο κάθε ένας μπορεί να γίνει διάσημος, ο danbilzerian, όπως είναι το όνομα του στο δημοφιλές κοινωνικό μέσο, έχει επάξια κερδίσει φήμη και δόξα  γιατί πάντα τον ακολουθούν μοντέλα σε όλα του τα ταξίδια και τις εξορμήσεις. Όλες κάτω των 30, με γυμνασμένα σώματα, μεγάλα στήθη, σαρκώδη χείλη και μικρές μέσες ποζάρουν χαμογελαστές και ευδιάθετες όλες μαζί στο πλάι του. Εκείνος ζει το όνειρο κάθε άντρα που περιορίζεται ενδεχομένως σε χαρούμενες στιγμές που διαρκούν όσο μια φωτογραφική λήψη.
fb9942f6-b22f-4e3e-b950-0790eba909fe

Αυτή τη φορά πάντως, εκτός από σχόλια που τον αποθεώνουν με πολλούς να θέλουν να πραγματοποιήσουν τη φαντασίωση αυτή, αρκετά από τα σχόλια αφορούν στον θάνατο της 22χρονης Mahsa Amini στο Ιράν αλλά και κάποιοι που ρωτάνε τη γνώμη του για το θέμα αυτό.


Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Fake news από το Anadolu με φωτογραφίες πολεμικών πλοίων σε Λέσβο και Σάμο

Σύρος-Μύκονος: Καταγγελία για λαδώματα υπαλλήλων της πολεοδομίας

Βρετανός περιγράφει την κόλαση που έζησε στα χέρια Ρώσων βασανιστών - «Είμαι ο θάνατός σου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης