Γεράσιμος Μιχελής: Ήρθε με τη μηχανή πάνω μου και απείλησε ότι θα με σκοτώσει
Ο «κακός» του «Παρά Πέντε» μίλησε για το τρομερό περιστατικό που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας
O Γεράσιμος Μιχελής, o οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «Παρά Πέντε», με τον ρόλο του Ανδρέα Καλογήρου, αναφέρθηκε σε ένα τρομακτικό περιστατικό που έζησε στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγο καιρό. Ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», σχολίασε μεταξύ άλλων την επιτυχία της δημοφιλούς σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη.
Ξεκινώντας τη συνέντευξη ο ηθοποιός μιλώντας για το περιστατικό που βίωσε στο κέντρο της Αθήνας σχολίασε: «Περπατώ στην Αθηνά και έρχεται κατά πάνω μου ένας με μια μηχανή! Τα χάνω! Και μου λέει, “εγώ θα σε σκοτώσω πρώτος πριν προλάβεις να σκοτώσεις αυτούς”. “Είσαι καλά ρε άνθρωπε;” του λέω και ευτυχώς ήταν εκεί ένας αστυνομικός που σταμάτησε. Κάπως έτσι ηρέμησαν τα πράγματα. Ήταν πολύ τρομακτικό όλο αυτό για μένα».
Όσον αφορά στον ρόλο του «κακού» που υποδύθηκε στο Παρά Πέντε: «Μου πρότειναν εκ τότε τέτοιους ρόλους. Ο σκοτεινός, ο βλοσυρός, ο πολλά υποσχόμενος. Οι παραγωγοί μας θέλουν να κάνουμε ένα πράγμα. Εγώ κακός; Θα μου δίνουν λοιπόν όλους τους ρόλους των κακών. Μας χαρακτηρίζουν με ένα χαρακτηριστικό και το κουβαλάμε δια βίου».
Αναφερόμενος στον τρόπο που δέχτηκε πρόταση από τον Γιώργο Καπουτζίδη για τη σειρά, ο Γιώργος Μιχελής αποκάλυψε: «Είχα δει της Σαββατογεννημένες του Γιώργου Καπουτζίδη, μου άρεσαν πολύ και λέω στην φίλη και κουμπάρα μου, Ράνια Σχίζα πως θέλω να γνωριστώ μαζί του. Την επόμενη βδομάδα σε ένα καφέ έγινε η συμφωνία για το Παρά Πέντε».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής