ΗΑνθή Σαλαγκούδηέπεσε θύμα διάρρηξης καθώς άγνωστοι μπήκαν στο διαμέρισμά της στο Χαλάνδρι. Η δημοσιογράφος μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε μία ανάρτηση στα social media, αναφέροντας πως θα μιλήσει για αυτό το θέμα όταν θα είναι έτοιμη και θα έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά.
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δεν θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι», έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.
«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου», συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.
Η ICTS Hellas αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων ασφαλείας στην Ελλάδα, με παρουσία σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών στη χώρα και υλοποίηση απαιτητικών έργων σε κρίσιμους τομείς, όπως για παράδειγμα σε data centers.
Επωφεληθείτε τώρα από τις μεγάλες εκπτώσεις της LA VIE EN ROSE για να αποκτήσετε μοναδικές φόρμουλες που μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα σε μια μοναδική εμπειρία προσωπικής περιποίησης.