Η Ανθή Σαλαγκούδηέπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι της ενώ εκείνη βρισκόταν σε διακοπές εκτός Αθηνών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor κατέθεσε μήνυση σε βάρος των αγνώστων δραστών, το βράδυ της Τρίτη (23/8), όταν έμαθε για τη διάρρηξη.
Η διάρρηξη έγινε μεταξύ 16 και 23 Αυγούστου. Ο διαρρήκτης ο οποίος πιθανότατα είχε και συνεργούς μαζί του φέρεται να αναρριχήθηκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της στο Χαλάνδρι.
Αφού κατάφερε να εισβάλει στο διαμέρισμα άρπαξε κοσμήματα και τσάντες μεγάλης αξίας και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.