Ντέιβιντ Μπέκαμ: «H γυναίκα μου γερνάει» - Η χιουμοριστική ανάρτηση για τη σύζυγό του, Βικτόρια

Ντέιβιντ Μπέκαμ: «H γυναίκα μου γερνάει» - Η χιουμοριστική ανάρτηση για τη σύζυγό του, Βικτόρια

Η σχεδιάστρια διάβαζε ένα βιβλίο με ειδικό φωτάκι μελέτης και ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν το άφησε ασχολίαστο

devidbeckamvictoria112
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ περνά πολύ χρόνο με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Τόσο εκείνος, όσο και η Βικτόρια Μπέκαμ αναρτούν σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα και βίντεο από τις οικογενειακές στιγμές που περνούν μαζί. 

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του, ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είχε όρεξη να κάνει πλάκα στη Βικτόρια και ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο η σχεδιάστρια μόδας διαβάζει ένα βιβλίο με ένα ειδικό φωτάκι μελέτης για τη νύχτα.

Στο βίντεο, ο Μπέκαμ ακούγεται να λέει: «Όχι ότι η γυναίκα μου γερνάει αλλά κάποιος μόλις αγόρασε ένα νέα φωτάκι μελέτης για βιβλία». Η Βικτόρια Μπέκαμ ωστόσο, επενέβη απαντώντας του: «Δεν γερνάω!».

Η ίδια μάλιστα σχολίασε και κάτω από τη δημοσίευση στο Instagram

«Είμαι μόνο εγώ; Μπορούν όλοι να διαβάσουν στο σκοτάδι Ντέιβιντ; Παρεμπιπτόντως τι διαβάζεις εσύ;», έγραψε απευθυνόμενη στον σύζυγό της.

Δείτε την ανάρτησή του



Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται ότι έχει πολλή όρεξη τον τελευταίο καιρό να «πειράζει» την οικογένειά του. Πρόσφατα, πήγε με την κόρη του, Χάρπερ σε μία συναυλία και όπως έγραψε στα social media τη «ντρόπιασε». Πιο συγκεκριμένα, πατέρας και κόρη πήγαν στη συναυλία του The Weeknd στο Μαϊάμι και μοιράστηκε μερικά βίντεο από την έξοδό τους στο Instagram.

Έκείνος που ενθουσιάστηκε πιο πολύ με τον καλλιτέχνη ήταν ο Μπέκαμ και αυτό «ντρόπιασε» την κόρη του, όπως έγραψε χιουμοριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής του, αφού χόρευε και τραγουδούσε καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Αναλυτικότερα, στη λεζάντα σχολίασε χιουμοριστικά ότι έφερε τη Χάρπερ σε δύσκολη θέση με τον υπερβάλλοντα ενθουσιασμό του αλλά στο τέλος εκείνη χαμογέλασε. Αργότερα, οι δυο τους βρέθηκαν στα backstage, όπου φωτογραφήθηκαν με τον The Weeknd μοιράζοντας χαμόγελα.

Δείτε τι ανάρτησε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Instagram


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Be

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης