Η Ειρήνη Παπαδοπούλουανά τακτά χρονικά διαστήματα χαρίζει στους followers της, βίντεο και φωτογραφίες με καλοκαιρινή διάθεση.
Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο δείχνει τις χορευτικές της ικανότητες στο μπαλέτο.
Με χαρισματικές κινήσεις και φορώντας το μπικίνι της αποδεικνύει πως εκτός από το τραγούδι το έχει και με τον χορό.
Τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή με κάποιους από τους followers της να λένε πως «είναι γεννημένη μπαλαρίνα».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.