Ο Φοίβος Μπακόπουλος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά «Η Νταντά», αφού ήταν το ένα από τα τρία παιδιά του σκηνοθέτη, Άρη Μπακόπουλου.
Σχεδόν 20 χρόνια μετά την προβολή της κωμικής σειράς του Mega, ο Βασίλης Καραγιάννης που υποδύθηκε τον εύστροφο και ατακαδόρο γιο του σκηνοθέτη, έχει αλλάξει αρκετά.
Γυμνασμένος, με τατουάζ και το δικό του στυλ, ο Βασίλης Καραγιάννης δεν θυμίζει και πολύ τον χαρακτήρα, μέσω του οποίου συστήθηκε στο ευρύ κοινό.
Δουλεύει υποδοχή σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι, διαθέτει ένα γυμνασμένο κορμί και σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος εκτός από «πόρτα» σε μαγαζί, κάνει και την πρακτική του σε κάποια ιδιωτική κλινική.
Ακόμη, ο Βασίλης Καραγιάννης έχει χόμπι το ποδόσφαιρο και τελευταία φορά εθεάθη να αγωνίζεται στον Φοίνικα Ηλιούπολης.
Δείτε φωτογραφίες
Η τηλεοπτική σειρά «Η Νταντά» προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του Mega από το 2003 έως το 2005. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν οι: Μαρία Λεκάκη, Κώστας Αποστολίδης, Χρήστος Σιμαρδάνης, Kαλλιρρόη Μυριαγκού, Ιφιγένεια Βογιατζάκη, Βασίλης Καραγιάννης και Ναταλία Δάρα.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.