Ένα τόπλες στιγμιότυπο ανάρτησε η Μαρία Λεκάκηαπό την επίσκεψή της στη θάλασσα.
Η ηθοποιός ξεκίνησε τα καλοκαιρινά μπάνια στη Σέριφο, όπου περνάει τις διακοπές της και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Στο εν λόγω στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, εμφανίζεται χωρίς να φοράει το μαγιό της, με την πλάτη της γυρισμένη στον φακό, να ξαπλώνει στην άμμο σε μια ερημική παραλία.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.