Την άδεια του γάμου τους έβγαλαν Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, γεγονός που θέλησαν να γιορτάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μέσα από τα προφίλ που έχουν στο Instagram, οι δυο τους ανάρτησαν μία φωτογραφία στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί, κρατώντας την άδεια γάμουαπό την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έγραψε: «Ο κύβος ερρίφθη...!!" Μόλις πήραμε στα χέρια μας την άδεια του γάμου μας από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού! Την Κυριακή 28 Αυγούστου η ένωση μας στον Ιερό Ναό Απ. Ανδρέα Λεμεσού! Σας περιμένουμε να βιώσετε μαζί μας το μυστήριο».
«Δεν βλέπω την ώρα να πάρουμε την ευλογία του Θεού και να αρχίσουμε την κοινή ζωή μας» έγραψε με τη σειρά της, η Ιλάειρα Ζήση, μέσα από τον δικό της λογαριασμό.
Η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα του γάμου του ζευγαριού έχει αρχίσει. Οι ετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και οι δυο τους συχνά μοιράζονται λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» και έδειξαν το προσκλητήριο του γάμου.
«Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή να είστε εκεί», γράφει το προσκλητήριο.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.